Ana Zlatanović „Pustite me na miru“ PREMIJERA

April 5, 2019

U četvrtak 25. aprila, u beogradskom klubu komedije Ben Akiba, biće PREMIJERNO izveden prvi One Woman Show Ane Zlatanović pod nazivom “Pustite me na miru”!

Veče će otvoriti kolega Nemanja Dimitrijević.

O Ani:

Ovo je prvi one woman show rezident komičarke Standup.rs Ane Zlatanović. Ana se već pet godina bavi stand up komedijom, ali iza sebe ima i dve objavljene knjige, od kojih je jedna na temu crnog humora. Guglajte ako ne verujete. Ana je potekla iz Obrenovca i po sopstvenom priznanju doplivala je do Ben Akibe, jedinog comedy club-a u Srbiji, Savom, i tu se nekako dobro oseća, za sada. Želi da je svi puste na miru, jer joj se čini da svi znaju bolje od nje kako se ona oseća. Kada je izlazila iz ormana, Ana ga je posekla sekirom, iako je bio otključan. Ženska prava su joj jasna, ali nema dovoljno živaca da se bavi istim. Zato kroz stand up pokušava da podeli sa publikom sve što je prošla u svom životu, jer iako joj je univerzum ponudio da bude policajka, sekjuriti na aerodromu i kol operaterka, ona se ipak izmigoljila i postala komičarka.

 

Ko si ti, Ana?

Aktivistkinja svih onih koji samo žele da ih ljudi puste na miru.

O čemu govori tvoja predstava?

Reportaža svega – od dokolice do vaših pijanih rupa u sećanju.

Kome je namenjana?

Svima vama koji radite posao iz snova, samo ne svojih.

Šta publika može da očekuje?

Jedno svečano okupljanje svih onih koji i dalje ne znaju šta žele da budu kad porastu. I mi neodlučni volimo da se smejemo. Imamo i mi dušu. Valjda.

Kakav je tvoj stav prema ljudima koji ne vole lezbejke?

Ako imate problem sa lezbejkama – potpuno vas razumem! Koje sam ja sve muke prošla da jednu samo odvučem u krevet… Pričaću vam, dođite.

Kako komentarišeš predrasudu da žene nisu smešne?

Misliš da žene nisu smešne? Bravo. Pre konzumiranja predstave konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom. Nuspojave mogu da uključuju naprsnuća i otvorene prelome vaših predrasuda.

Vidimo se 25. aprila u Ben Akibi u 20 časova.

 

Producent i promoter programa: Standup.rs