Britanski humor oduševio Beograđane

April 19, 2012

Ljubitelji stand up komedije, sinoć su u Domu omladine Beograda, imali ekskluzivnu priliku da uživaju u fenomenalnoj predstavi tri mlada britanska komičara.

Komičari London Calling Comedy Cluba puna dva sata zasmejavali su više od 650 gledalaca u prepunoj Velikoj sali DOB-a! Dana AleksanderNil Mekfarlajn i Havijer Harkvin – svako na svoj način, oduševili su autentičnim humorom publiku, koja im je za dobar provod zahvalila smehom i aplauzima.

“Za sinoćnu predstavu tražila se karta više – preko sto ljudi nije uspelo da uđe na predstavu. Dobre vesti su da će beogradska publika uskoro imati novu priliku za druženje sa stand up komičarima iz Velike Britanije” – poručuju organizatori iz domaćeg kluba komedije Standup.rs.

Pored komičara iz London Calling Comedy Club-a uspešne nastupe sinoć su imala i dva domaća komičara iz organizacije Standup.rsSrđan Dinčić i Oliver Šotra.

Ljubitelji stand up komedije već sledećeg meseca imaće priliku da ponovo uživaju u kvalitetnom humoru u Domu omladine. Za 26. maj planirano je veče sa komičarima domaćeg kluba komedije Standup.rs i nekih od najboljih stand up komičara iz Hrvatske i Slovenije.