Veče stand up komedije@Ben Akiba: Jelena Radanović "Ako vam ja ne odmognem, ko će?"

21 Mar 2017. 20:00h

Braće Krsmanovića 6, Beograd

Ovog utorka 21. marta u klubu komedije Ben Akiba Jelena Radanović će još jednom izvoditi svoj novi show “Ako vam ja ne odmognem, ko će?”.

Jelena Radanović je rezident komičarka organizacije Standup.rs i prva dama stand up scene u Srbiji. Stand up-om se bavi od 2011. godine kada je odlukom žirija i publike pobedila na StandUpFest-u u Beogradu na takmičenju Otvorenog mikrofona. Svojim humorom i talentom pleni i ruši predrasude o tome da je stand up muški posao. Tokom svoje karijere nastupala je širom regiona, kako u svom matičnom klubu Ben Akiba u Beogradu, tako i u klubovima, pozorišnim scenama i na najvećim regionalnim festivalima. Pored stand up-a, Jelena je radila kao voditeljka jedne poznate radijske emisije, a sada je urednica zabavnog programa na televiziji.

Nakon 5 godina bavljenja stand up komedijom, nakon stotina nastupa u Srbiji i regionu, u klubovima ali i najvećim festivalima, Jelena je 1. novembra 2016. godine u Ben Akiba Comedy club & bar-u PREMIJERNO izvela svoj novi show “Ako vam ja ne odmognem, ko će?”, koji ćemo ponovo gledati u utorak 21. marta.

Rekla je o sebi:

Jelena je divna mlada dama koja pripreme za veliko spremanje stana počinje tako što ode do katastra da traži nacrt jer ne vidi zidove od haosa.

Nakon useljenja u novi stan, mesecima nije raspakovala kutuje, tvrdeći svojim prijateljima da je to ustvari jedan umetnički performans koji dokazuje kako smo robovi savremenog konzumerističkog društva i kako možemo da živimo bez gomile stvari. Da, Jelena poznaje stručnu terminologiju i ne plaši se da je upotrebi kada je suoče sa realnošću njene lenjosti.

Uspešno je upisana na devetu godinu sociologije iako njena mama misli da je Jelena diplomirala još pre dve godine. Jelena ovo objašnjava vremenskom razlikom, jer mama živi na sat vremena vožnje od nje. Mada, ko zna koja je vremenska distanca sa koje Vi čitate ovaj tekst, možda je Jelena stvarno diplomirala.

Nije neka domaćica, nema uspeha u kartama, ali zato ima savete u ljubavi.  Od njenih tehnika muvanja najpoznatija je ona – Ukucam kod, bus stiže za 11 stanica, pokažem dečku pored mene u fazonu: Taman dovoljno vremena da se smuvaš za mene. Naširoko je poznata sudskim organima koji izdaju zabranu prilaska.

Neko veruje da je čaša polupuna, neko da je poluprazna, a Jelena  veruje da iz te čaše svi su pili i želeli što ja sada.

Cena ulaznice: 300 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20:00h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!