Standup.rs@Samobor, Hrvatska: Aleksandar Perišić i Marina Orsag "Kaj bre?!"

22 Mar 2017. 20:00h

Gradna, Samobor

Ove srede, 22. marta, naš komičar Aleksandar Perišić i najbolja hrvatska komičarka Marina Orsag nastupaće u Gradni u Samoboru.

Oni će izvoditi predstavu “Kaj bre?!” – presek best of materijala ova dva komičara sa naglaskom na fore vezane na hrvatsko – srpske odnose, a naziv show-a nastao je iz omiljenih uzrečica Zagreba i Beograda.

Marina i Aleksandar oboje su bili u pionirima i samim tim odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživeli i raspad iste, te stvaranje nove države. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dve države dvadeset godina kasnije možete čuti ovog četvrtka kod nas.

Ne propustite odličan “fajt” bez ikakvih loših primisli, već s ciljem da se humorom neke stvari stave iza nas.

O komičaru:

Aleksandar Perišić će ove godine obeležiti sedmu godišnjicu rada kao komičar organizacije Standup.rs. Član je ˝prve postave˝ organizacije i zajedno sa kolegama učestvovao u stvaranju emisije Stand up and more na kanalu Comedy Central Extra.

Nastupao je u svim bivšim republikama SFRJ, Mađarskoj, na festivalu u Bugarskoj i svim relevantnim festivalima kod nas i u regionu. Najviše gostovanja je imao sa koleginicom iz Hrvatske Marinom Orsag u već kultnoj tematskoj stand up predstavi ˝Kaj bre?!˝ koja se bavi srpsko-hrvatskim odnosima i više od dve godine je izvode širom Hrvatske i Srbije.

Prepoznatljiv po crnom humoru kao i po učešću u Komediji improvizacije sa kolegom Srđanom Dinčićem.

Vidimo se!