Veče stand up komedije@Ben Akiba: Veče 4 komičara + specijalni gost

25 Apr 2017. 20:00h

Braće Krsmanovića 6, Beograd

I ovog utorka gledaćemo nastup 4 komičara naše organizacije. Oni su dobro poznati našoj publici, najviše po tome što vole da nose karirane košulje i neretko ih obuku iste večeri. :D

Osim njih, imamo i gosta iznenađenja.
U pitanju je Marten Andersson kog je naša publika prvi put gledala poslednje večeri Šestivala, 9. oktobra 2016. godine u Ben Akibi.

Natsupaju:

Nenad Stefanovski
Miloš Radojković
Ivan Nikolić
Radomir Nestorović
Marten Andersson

Rekli su o sebi:

Marten Andersson

Mårtena je naša publika prvi put gledala poslednje večeri Šestivala, 9. oktobra 2016. godine, kada je imao kratak ali zapažen nastup. On živi u Švedskoj, ali je često u Srbiji, i to zbog ljubavi.:) Uglavnom se bavi komedijom, ali takođe radi i kao voditelj, a pola svog života proveo je u švedskim medijima i industriji zabave.
Stand up komedijom se bavi od 2000. godine i danas je jedan od najpopularnijih švedskih komičara, a nastupao je sa Jerryjem Seinfeldom i Eddiejem Izzardom.

Mårten Andersson is 41 years old and was born in Stockholm. He is mainly comedian but also show host and entrepreneur. Marten has worked half his life in the Swedish media and entertainment.
At age 25, he struck out as a comedian in the cult and the Grammy-nominated P3 program “Pippi Roll” where he made imitations.
Marten debuted as a stand-up comedian in 2000 and is today one of the country’s most popular and most requested stand-up comedian.
2004 he founded the RAW standup club and took the club on a journey from a free club in a cramped basement in the Old Town to packed shows in the Globe and Friends Arena with Jerry Seinfeld and Eddie Izzard.
Marten has also appeared in almost every Swedish TV channel either comedian, TV host or guest. Alongside his life as a comedian, TV host and entrepreneur, he has the last fifteen years been interested in personal development and are working daily to try and inspire both himself and the world around them.

Nenad Stefanovski

Odrastao, pored Trijumfalne kapije – u Skoplju. Iako je iz Makedonije zna svih 6 padeža. Ne volontira već godinama jer su plate izuzetno niske. Više godina je radio na aerodromu sa strankama pa je mnogo nacija prošlo kroz njega.

Miloš Radojković

Radio na Aljasci dve godine, u fabrici u kojoj su bile najbolje ribe na svetu. Fabrika se bavila obradom crvenog lososa. Posebno proučava psihologiju ljudi po slikama na društvenim mrežama. Ako obična slika govori hiljadu reči, onda Facebook slika verovatno ne zaklapa. Revoluciju je unela pojava cover fotografije jer je horizontalna, pa su onda devojke morale da legnu.

Ivan Nikolić

Rođen na vrelom beogradskom asfaltu…bi verovatno pisalo na početku Ivanove biografije, ali je njegova mama ipak verovala u modernu medicinu i porodilišta.
Kada se rodite tokom dekade u kojoj pravi muškarci nose helanke i imaju sprej u kosi, univerzum vas suptilno usmerava da život provedete u ismevanju. Pogotovo ukoliko, kao Ivan, svaki put kada upišete neku školu izbije rat.

Radomir Nestorović

Nema devojku, ali uvek ima neku varijantu. Ima brojeve svih dilera u gradu. Kada su mu rekli da je duvanje trave ilegalno, počeo je da duva lepak. Pre toga je marihuana toliko uticala na njegovo pamćenje, da se ne seća kad je zadnji put imao seks.
Cena ulaznice: 250 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!