Veče stand up komedije@Ben Akiba: Ana Zlatanović i Nenad Šilja Stefanovski

25 Jun 2017. 20:00h

Braće Krsmanovića 6, Beograd

Nasmejte se pred početak nove radne nedelje uz nastup Ane Zlatanović i Nenada Stefanovskog u Ben Akibi u nedelju 25. juna u 20:30h.

Ana Zlatanović  se stand up-om bavi već 4 godine godine, nastupala je širom Srbije, kao i u regionu. Sebe vidi kao komičarku i spisateljicu. Pod pseudonimom Kaja Vidić napisala je knjigu ”Pet dana do Božića, a onda neko umre”. Uveliko piše drugu knjigu, sprema novu stand up predstavu i radi na televiziji kao scenarista.

Nenad Stefanovski je komičar organizacije Standup.rs već skoro 3 godine. Rođen je u Makedoniji, ali je odrastao u Beogradu, gde i živi i radi. Gostovao je širom Srbije, čak se oprobao kao voditelj/moderator na većim korporativim događajima. Dobio je nadimak po mestu u Srbiji, a ne po Diznijevom junaku. Svaki nastup počinje sa ˝Dobro veče Beograde˝ jer živi svoj san Makedonca u Beogradu.

 

Rekli su o sebi:

Ana Zlatanović

Promenila je mnogo poslova pre nego što je došla do stand up-a. Jedan od omiljenih joj je bio onaj gde je morala da čeka turiste koji stižu na more i pita – treba smeštaj. Provela je tri godine radeći kao operater metaldetektorskih vrata u kontradiverzionoj kontroli sektora bezbednosti aerodroma Nikola Tesla Beograd. Da nije pušila travu bilo bi joj jako stresno. Ali zato svaki put kada bi je putnik stranac pozdravio sa – Hi! – pomislila bi – yes I am!

Dobitnik je NIN-ove nagrade za mir.

 

Nenad Stefanovski

Nada se da će jednog dana nastupati u Berlinu sa nemačkim državljanstvom. Trenutno, na putu do Evrope, nastupa u blizini beogradske autobuske stanice. Odrastao, pored Trijumfalne kapije – u Skoplju. Iako je iz Makedonije zna svih 6 padeža. Ne volontira već godinama jer su plate izuzetno niske. Više godina je radio na aerodromu sa strankama pa je mnogo nacija prošlo kroz njega. Ne zna zašto sve ovo piše u trećem licu.

 

Cena ulaznice: 250 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!