Veče stand up komedije@Ben Akiba: Jelena Mandarić, Ana Zlatanović, Bob Bg i Ivan Nikolić

21 Jul 2017. 20:00h

Braće Krsmanovića 6, Beograd

Pozivamo vas da nam se u petak 21. jula pridružite u Ben Akibi na nastupu ČETIRI komičara!

Oni su:

Jelena Mandarić

Ana Zlatanović

Ivan Nikolić

Bob Bg

 

Rekli su o sebi:

Ana Zlatanović

Promenila je mnogo poslova pre nego što je došla do stand up-a. Jedan od omiljenih joj je bio onaj gde je morala da čeka turiste koji stižu na more i pita – treba smeštaj. Provela je tri godine radeći kao operater metaldetektorskih vrata u kontradiverzionoj kontroli sektora bezbednosti aerodroma Nikola Tesla Beograd. Da nije pušila travu bilo bi joj jako stresno. Ali zato svaki put kada bi je putnik stranac pozdravio sa – Hi! – pomislila bi – yes I am!

Dobitnik je NIN-ove nagrade za mir.

 

Jelena Mandarić

Traži svoj debeli hlad i mjesto pod suncem. Nada se da će ga naći. Hejter u najbližem smislu riječi. Mrzi birokraciju i šalterske radnice. Zapravo je nežno biće koje se rasplače na Pampers reklamu. Jelena dolazi iz Srbije, ali su je Hrvati/ce pripitomili i sada boravi u Zagrebu.

Jelena Mandarić (1)

 

Ivan Nikolić

Rođen na vrelom beogradskom asfaltu…bi verovatno pisalo na početku Ivanove biografije, ali je njegova mama ipak verovala u modernu medicinu i porodilišta.
Kada se rodite tokom dekade u kojoj pravi muškarci nose helanke i imaju sprej u kosi, univerzum vas suptilno usmerava da život provedete u ismevanju. Pogotovo ukoliko, kao Ivan, svaki put kada upišete neku školu izbije rat.

Karijeru započeo kao seoska luda škole “Karađorđe”, ubrzo navikao da mu se smeju kada nastupa, bilo to kasnije na fakultetu, koncertima, krevetu ili sceni.

Osim komičara, u organizaciji popunjava mesta šefa obezbeđenja i lokalnog vrača, s obzirom na bogato hipohondarsko iskustvo.
Ali je ipak najpoznatiji jer nema dlake na jeziku…ili na glavi…jedno od ta dva.

 

Bob Bg

Dušan Majstorović, rođen pre 46 godina u ataru grada Beograda (podavalsko naselje). Prošle godine se preselio na Fejsbuk gde i sada živi i radi, zbog privatnih izvršitelja. Nema platu, ali komunalije su manje. Skromno se hrani i oblači. Ima redovne obroke između rafova u prodavnici, i legalno, na promo-pultu Pika, Yuhora i Topole (do navršene prve godine života je isključivo sisao). Decu tera u teretanu kako bi mogao da nosi njihovu garderobu.

Želi da postane dovoljno popularan da ga Lea Kiš pozove u goste. Kod nje ima da se jede. Kad sakupi 5.000 prijatelja kandidovaće se za gradonačelnika Fejsbuka pod fantomskim imenom Bob Bg. Vrlo je srdačan i neposredan. Čim se upoznate odmah će vam tražiti 100 evra (samo do prvog). Ako mu pozajmite, on će biti bogatiji za 100 evra, a vi za jedno novo životno iskustvo.

Komedija mu je pomogla da se oslobodi nekih predrasuda. Na primer, kad vidi da neko hoda ulicom i priča sam sa sobom, sada prvo pomisli: „i ovaj se sprema za stand up nastup“
Dušan i Bob je ovo o sebi napisao u trećem licu množine da se ja ne bih smarao oko toga.

 

Cena ulaznice: 250 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379 https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!