Veče stand up komedije@Ben Akiba: Aleksandar Perišić i Nikola Silić "Istinita fantastika"

22 Jul 2017. 20:00h

Braće Krsmanovića 6, Beograd

"Istinita fantastika" stand up show

“Istinita fantastika” stand up show

U subotu 22. jula Nikola Silić i Aleksandar Perišić će još jednom pred beogradskom publikom u klubu komedije Ben Akiba izvesti svoj novi show “Istinita fantastika”!

“Da li je istina čudnija od fikcije” staviće na test Aleksandar Perišić i Nikola Silić, dvojca komičara iz Srbije u prvoj polovini 21. veka, koji su zašli u svoje tridesete godine, ubeđeni da su od svih drugih i lepši, i pametniji, i da zaslužuju da vladaju svetom. A poseduju svu sposobnost polupismenog avokada.
Od ambicija do frustracija, život, smrt, i sve nebitno između, povešće vas na komično putovanje u kome linija između smisla i ludila je proizvoljna kriva, a granice između istine i fantastike postaju nebitne… ako znaš iz kog ugla da gledaš.

Aleksandar Perišić

Aleksandar je ove godine obeležio šestu godišnjicu rada kao komičar organizacije Standup.rs. Zajedno sa kolegama učestvovao je u stvaranju emisije Stand up and more na kanalu Comedy Central Extra. Nastupao je u svim bivšim republikama SFRJ, Mađarskoj, na festivalu u Bugarskoj i svim relevantnim festivalima kod nas i u regionu. Najviše gostovanja je imao sa koleginicom iz Hrvatske Marinom Orsag u već kultnoj tematskoj stand up predstavi ˝Kaj bre?!˝ koja se bavi srpsko-hrvatskim odnosima i više od dve godine je izvode širom Hrvatske i Srbije. Prepoznatljiv po crnom humoru kao i po učešću u Komediji improvizacije sa kolegom Srđanom Dinčićem.

Nikola Silić

Nikola Silić je takođe naš rezident komičar, a počeo je da se bavi stand up-om 2011. godine. Sa kolegama iz celog regiona učestvovao je u emisiji Stand up and more koja se emitovala na kanalu Comedy Central Extra. Publika ga voli zbog britkog jezika i mračnog humora, kao i zbog kratkih animacija koje pravi pod imenom ABVH. Kao rezident komičar, nastupao je širom Srbije, po celom regionu, na svim stand up festivalima pa i na festivalu u Bugarskoj.

Novi show je prvi put izveden 24. novembra 2016. godine.

 

Cena ulaznice: 300 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!