Jimmy Carr u Beogradu

December 5, 2014

 

Jimmy Carr u Beogradu!

Sreda, 13. maj 2015. u 20 časova
@Dvorana Doma Sindikata
Jimmy Carr – “Gagging Order”

“Gagging Order” obećava da bude neviđeni večernji izlazak…hajde da vidimo.
Možete očekivati šou krcat one-linerima, pričama i forama od kojih su neke pametne, neke bezobrazne a neke skroz neprihvatljive.
Svi su dobrodošli. Savest, pristojnost i moralna načela slobodno možete da ostavite kod kuće i dođite da se zabavite.
Jimmy je prodao preko milion DVD-eva, hostovao je bezbroj tv emisija ali ono što radi najbolje je definitivno stand up uživo.
Uverite se sami!
Promoter programa i producent za Srbiju: www.standup.rs
Partneri na projektu: Chambers Management, Aquarius Records i London Calling Comedy

Zvanična prodaja ulaznica je od 8. decembra 2014. godine
Prodajno mesto: Blagajna Dvorane Doma Sindikata
Cene ulaznica: 2000, 2500 i 3000 dinara

Jimmy Carr
˝Heroj komedije našeg vremena˝
Guardian

Jedan od najoriginalnijih i najpoznatijih zvezda na televiziji, radiju i sceni , Džimi je uživao u nekoliko izuzetno uspešnih godina, pa tako ni ova nije izuzetak.
Njegova ˝Gagging Order˝ turneja počela je 2012. godine, a obuhvatila je preko 250 gradova Velike Britanije i Irske. Često kažu da je ˝čovek koji najviše radi u komediji˝, jer Džimi je do sada izveo svoju stand-up turneju pred million i po ljudi u Velikoj Britaniji. U međuvremenu krenuo je i na novu turneju – ˝Funny Business˝ – u oktobru 2013.
Ovaj komičar ima osam DVD izdanja. U prvih sedam spadaju ˝Live“ , ˝Stand Up˝, ˝Comedian“, „In concert“,˝Telling jokes“, ˝Making people laugh“ i ˝Being funny“, a do danas je prodao 1.200.000 primeraka. Njegova sadašnja turneja ˝Gagging Order˝ je snimljena za DVD u Hammersmith Apollo areni, a u novembru 2013. Džimijev osmi DVD ˝Laughing & Joking˝ je pušten u prodaju.

Za svo to vreme Džimi je čak 18 sezona bio voditelj emisije „8 Out of 10 Cats“ na čuvenom britanskom Kanalu 4, a šest sezona je vodio i poseban spin off šou „8 Out of 10 Cats Does Countdown“. U aprilu 2013. Džimi je udružio snage sa Davidom Mičelom , Čarlijem Brukerom i Loren Lavern kako bi ponovo bio voditelj u trećoj sezoni „10 O’Clock Live“ za Kanal 4. Povrh svega on je bio i voditelj za godišnji kviz „Big Fat Quiz Of The Year“ od 2004. do 2012. godine za Kanal 4, kao i voditelj „Big Fat Quiz“ retrospektivnih specijala. Džimi je nastupao tri puta pred Njegovim Kraljevskim Visočanstvom Princom od Velsa u sklopu Royal Variety Performance, a u druge skorašnje televizijske nastupe spadaju „The Graham Norton Show“, „Have I Got News For You“ i „QI (Quite Interesting )“.
Džimi Kar nije samo velika zvezda u Velikoj Britaniji, on je takođe zvezda u usponu i u SAD-u, gde njegovo ime i popularnost konstantno rastu. Džimi je snimio dva Comedy Central specijala, a u maju 2011. pojavio se na NBC programu „Late Night with Conan O’Brien“. Džimijev kviz „Distraction“ emitovan je na Comedy Central-u, a četiri puta se pojavio na programu NBC-a „Tonight Show with Jay Leno“. U martu 2012. Džimi je nastupao na humanitarnom događaju Secret Policeman’s Ball u Njujorku, kao i na montrealskom festivalu „Just for Laughs“ .

www.jimmycarr.com
#Press komentari

˝Heroj komedije našeg vremena.˝
Gardian

˝Fantastično: Kar je prvi na listi prestupnika komedije!˝
The Times

˝Čudo za gledanje … on se igra sa vašim granicama, ali to vam se sviđa. Ako Džimi Kar može da uradi telu ono što radi umu, onda je njegova devojka najsrećnija žena na planeti.˝
Scotsman

˝Najsjajniji britanski komičar nadam se za dugo, dugo vremena… Najslasniji transgresivni komičar… On ne pomera toliko granice koliko jedri u nepoznatim vodama… Vrhunski.˝
Irish Times

˝Genijalac u komediji… Poražavajuće, bezukusne dvorečenične fore koje su blaženstvo za slušanje… Karova persona je neodoljiva i fore će vas navesti da drhtite od zadovoljstva.˝
Guardian

˝Edinburški kritičari ponižavaju komičare frazom: ˝Nije baš Džimi Kar, zar ne?˝. Njegovi izuzetno ekonomični i savršeno tajmirani oneliner-i su postavili nove standarde.˝
Daily Telegraph

˝Koliko je bolestan toliko je i gladak… A on je zaista veoma bolestan.˝
Independent on Sunday

˝Džimi Kar je svetska klasa komičara… Zavidim mu na umetnosti sa rečima.˝
Independent

˝Jedan od najuglađenijih komičara u biznisu.˝
Independent