Komičari u Bordelu!

March 3, 2011

Često u životu bivamo zatečeni u situacijama koje rado prepuštamo drugim ljudima da odrade umesto nas. Međutim, sa standup-om se nije šaliti. Moraš  sam uzeti mikrofon u ruke i „muški“ odraditi stvar.

Sinoć su „stvar“ izneli u javnost, rame uz rame, neustrašivi Marijo Kržić i „sapatnik mu“  Aleksandar Perišić, pobednici sa prethodnih open-mic  takmičenja, koji su, uprkos niskoj temperaturi, uspeli da raskrave i nasmeju sve prisutne u Bordel Dj baru.

Mario je neposredan, odaje utisak narodskog čoveka, tako reći komšije šaljivdžije, koji će vam uz dve – tri čašice, iz rukava istresti par fazona inspirisanih bračnom rutinom i problemima debelih ljudi. Za razliku od njega Perišićev provokativni humor bavi se pitanjima koja , čak i u ovom našem osvešćenom društvu, malo ko ima hrabrosti da iznese u javnost ispod okrilja tabua.

Zadovoljstvo je videti da se i u ovoj našoj  skromnoj metropoli, kratkim ali sve sigurnijim koracima krči prolaz rastućoj stand-up sceni.

Ukoliko niste bili u mogućnosti da prisustvujete prethodnim nastupima, pozivamo vas da to učinite u utorak 08. marta  u BlowUp baru, gde će se sa vama pored Marija Kržića družiti i podjednako talentovan komičar Johnny Fazonny.

Vrabac Vrag