Nick Cody & Micky Bartlett u Beogradu

October 25, 2017
Nick Cody & Micky Bartlett
Nick Cody & Micky Bartlett

 

Nick Cody (AUS) & Micky Bartlett @Ben Akiba comedy club

17. novembar

20:30

 

petak 17. novembra domaću publiku očekuje jedno posebno stand up veče jer nam u goste dolaze Nick Cody i Micky Bartlett!

Australijski komičar Nick Cody je već poznat domaćoj publici jer je gostovao u Beogradu u novembru 2016. godine u rasprodatoj Ben Akibi, a sad dolazi s pojačanjem . U pitanju je komičar iz Severne Irske Micky Bartlett.

Ceo show će biti na engleskom jeziku, a u nastavku teksta pročitajte više o ovim momcima.

Cenjena bradata supernova australijske komedije Nik Kodi udružuje se sa najpopularnijom zvezdom stand-up komedije u usponu iz Severne Irske Mikijem Bartletom u evropskoj turneji koja obećava da pokida širom kontinenta! To ne želite da propustite!

 

Britanski časopis Daily Telegraph opisuje Nika Kodija kao ,,živu silu’’, a njegove recenzije u štampi su izvanredne. U poslednjih 12 meseci, Nik je debitovao u SAD-u u emisiji CONAN, nastupio na festivalu Just For Laughs u Montrealu, imao dva uspešna nastupa u Soho pozorištu u Londonu, izveo treći genijalan solo performans na Edinburgh Fringe festivalu i jednostavno je kidao širom sveta. U pitanju je stand-up komedija bez folirancije u svom najboljem izdanju, u izvedbi cenjenog australijskog šaljivdžije kog hvale širom Velike Britanije i Amerike kao jednog od najinteresantnijih stand-up izvođača iz Australije u čitavoj generaciji.

 

Miki Bartlet iz Severne Irske velikom brzinom stiče i popularnost i priznanja kao jedna od najpopularnijih zvezda u usponu na live stand-up sceni Velike Britanije. Arts Award Voice ga opisuje kao Istinski Presmešnog, a kod kuće ga znaju po urnebesnim nastupima na TV-u koji uključuju dve sezone stand-up emisije Monumental na BBC NI. Miki je takođe zagrevao publiku u studiju emisija TFI Friday Top Gear,  imao je četiri ultra uspešna solo nastupa na Edinburgh Fringe festivalu i išao je na turneju po Velikoj Britaniji sa Tomijem Tjernanom.

Words about Nick:

“Nick Cody is a revelation… Both uncontrollably-laugh-out-loud funny and hang-your-head-in-shame funny”   ★★★★Herald Sun, Australia

“The bearded Aussie delivered a master class in stand-up”
★★★★Herald, UK

“Hilarious… Gimmick-free comedy from the acclaimed Australian funny man… packs one hell of a punch”
★★★★The List, UK

“Hilarious… belly-aching audacity, belligerence, confidence, faultless delivery”
★★★★★ Arts Award Voice, UK

Words about Micky:

“A stand-up natural with great command of the audience and engaging everyman…  A masterful way of delivering with punch and style… for a devastating pay-off. Impressive!’
★★★★Chortle, UK

“Intelligently done and always funny”
Broadway Baby, UK

“Micky Bartlett is one of the finest comedy talents this country has ever produced.”
★★★★Belfast Live, Ireland

“Genuinely Hilarious”
Arts Award Voice, UK

 

Cena ulaznice: 600 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.