Novi show: Jelena Radanović “Imam plan”

October 23, 2019
Jelena Radanovic Imam plan

Posle duže od dve godine, Jelena se vraća na scenu sa svojim trećim One woman show-om “Imam plan”.

Novi show će premijerno biti izveden u petak 1. novembra u klubu komedije Ben Akiba u 20 časova.

 
Jelena je napravila pauzu od dve godine, jer je u jednom trenutku imala plan da bude “poštena žena” i da radi u kancelariji. Kako i zašto joj to nije uspelo i zbog čega se vraća da radi “u kafanu sa mikrofonom u ruci” saznaćete ako dođete da pogledate njen nastup.
Ova mlada dama, nije toliko ni mlada, ni dama, je shvatila da je ljudima suviše dobro u životu i da im nedostaje da slušaju o njenim problemima. Ona sada ima plan da priča o tome: kako je to kad te srpski privatnik zapošljava, koliko je teško biti singl u tridesetima i ono najvažnije – kako je pre tri godine rekla da kreće u teretanu, a pre 6 meseci tamo i stigla.
Jelena ima plan i ne plaši se da ga upotrebi.
 
A ko je Jelena?
 
Jelena je večiti student sociologije. Dok su svi verovali da će uspeti da završi fakultet, koji pohađa već 14 godina, ona je otišla i završila profesionalni kurs šminkanja (mada, kad ljudi vide njene makeup look-ove, predlažu joj da vrati diplomu).
 
Njen životni moto je: Glamur pre predrasuda! Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi.
 
Sebe opisuje kao dramantičnu osobu (to je drama + romantika) i smatra da su najbolji momci kojima se drveni krstić uplete u maljave grudi.
 
 
 
Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje pola sata kasnije u 20:00h.
Rezervacije važe do 19:50h na dan predstave.
 
https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs
 
Vidimo se!