Novo veče crnog humora: “Bez drame”

October 28, 2017

“Veče crnog humora” jedno je od omiljenih večeri publike, barem one sa tolerancijom na isti. Crni humor nije za svakoga. Ali možemo obećati da svakoga može osloboditi.

Na StandUpFest-u, komičari koji vole crni humor i koji učestvuju u ovom programu već nekoliko godina unazad, premijerno su izveli Novo veče crnog humora na StandUpFEst-u 2017. Nakon toga nastavljamo sa redovnim repertoarom u Ben AKiba comedy club-u, matičnom klubu Standup.rs  Ovo su večeri kada imate prilike da vidite suverene vladare ove forme Aleksandra Perišića i Nikolu Silića, koji u svom stand up-u od početka karijere insistiraju na ovom pravcu. Ivan Nikolić, Ana Zlatanović i Nikola Radojlović, njihove su mlađe kolege, ali nemaju ništa manje crnog humora.

Uglavnom, nemojte da se žalite, upozorili smo vas. Ako je crni humor težak za vas, predlažemo kanale na televiziji o kuvanju ili možda o modi!

Bez drame!

Sve informacije u vezi nastupa u Beogradu osim na našem sajtu www.standup.rs možete dobiti i pozivom na broj 0603060131 a u vezi gostovanja u gradovima Srbije i regiona, pišite nam na standup@standup.rs

Vidimo se!