Osmeh za trampu

March 21, 2012

Standup.rs učestvuje u danu trampe “Trampililili“ 1. aprila u organizaciji Miksera i Jungle Tribe

Sve što vam treba da se ovog prvog aprila dobro zabavite je poneki polovni deo kopjutera ili kakav drugi predmet za trampu. Organizatori zauzvrat nude super zabavni program i nagrade.

Mi iz Standup.rs-a prvoaprilske šale zbijaćemo u „ćošetu za slobodno izražavanje“, kako su domaćini nazvali preuređeni deo Mikser Housa u Karađorđevoj 46, u Savamaloj. Od 12 do 16 h posetioci Dana trampe družiće se sa našim komičara i uživati u drugim veselim programima – razmenjivati se se sa Markom Somborcem koji za trampu sprema svoje karikature ili kusati ručak iz kotla u čijem će serviranju učestvovati poznati sportista. Sve pristune zabavljaće i cirkusanti Cirkussfere – škole salse, kapoeire i bendovi iznenađenja.

Ove godine fokusu trampe biće polovni delovi kompjutera koji će se sklopiti u kompjutere i donirati osnovnim školama bez računara u prigradskim beogradskim opštinama. Svi neupotrebljivi delovi biće reciklirani. Pored kompjuterskih delova učesnici mogu donositi bilo koje druge stvari – knjige, odeću, igračke, aksesoare za kuću koje mogu trampiti za neki drugi komad koji će poneti kući.

 

Za najkreativnije trampe i posetioce spremamo poklone: Ulaznice za Exit Festival, ulaznice za Freak Show – interaktivnu pozorišnu žurku i prolećno putovanje u Krakov za dvoje.

Ovu manifestaciju podržala je i fondacija “Ana i Vlade Divac”.

U želji da Mikser Festival, koji će se ove godine održati od 25. maja do 2. juna, poseti više hiljada turista iz regiona Jungle Travel će u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, prestonicom kulture Beograd 2020, kroz čitav niz aktivnosti uporno raditi na promociji i implementaciji ideje da Beograd narednih godina pretvori u Berlin jugoistočne Evrope.