Otvoreni mikrofon Vol. 11

September 1, 2017

 

StandUpFest 2017.

22. oktobar u 20 časova

Otvoreni mikrofon Vol. 11

Ustanova kulture “Vuk Karadžić”

 

U okviru sedmog StandUpFest-a održaće se i tradicionalni Otvoreni mikrofon, gde će organizacija Standup.rs da potraži nove kolege. Ovo je 11. Otvoreni mikrofon u organizaciji Standup.rs.

Prvi Otvoreni mikrofon održan je 4. novembra 2010. godine i tada je pobednik bio Aleksandar Perišić, komičar organizacije Standup.rs i jedan od prvih stand up komičara  na ovim prostorima.

Program void: Galeb Nikačevič

Molimo sve zainteresovane je da svoje prijave pošalju na mejl standup@standup.rs, sa naslovom ˝Prijava za open mic˝ i pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta. Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni.

 

Prijava treba da sadrži vašu kratku biografiju kao i video klip od 2-3 minuta sa materijalom koji planirate da izvedete . Takođe, napominjemo da postoji mogućnost ponovnog nastupa na večerima otvorenog mikrofona. Drugim rečima, ukoliko vaš prvi pokušaj ne bude dovoljno dobar, a ljudi koji se bave stand up komedijom procene da imate potreban talenat, zvaćemo vas ponovo.

Prijave šaljite do 10. oktobra! Do 15. oktobra svi prijavljeni dobiće povratnu informaciju putem mejla da li je njihova prijava prihvaćena.

Važno je napomenuti i da su žiri članvi organzacije Standup.rs ali naravno i publika koja svojom reakcijom nepogrešivo daje odgovor ko je imao najbolji nastup.

Takmičari koji prema glasovima žirija osvoje prva tri mesta dobiće radionice stand up komedije, kao i potencijalnu saradnju sa organizacijom Standup.rs.

Cena ulaznice: 250 dinara

Blagajna UK “Vuk Karadžić” radi od ponedeljka do petka od 13 – 20 časova, subotom od 16-20 časova. Nedeljom blagajna ne radi.

Kontakt telefon: 0602424860

Online kupovina karata: www.ticketline.rs

Producent programa: Standup.rs

www.standup.rs

www.standupfest.com