Komedija improvizacije aka Improv

improv vizual

 

U decembru 2014. godine po prvi put je organizovano veče improvizacije sa komičarima iz organizacije Standup.rs. Nastup je bio održan u klubu komedije Ben Akiba, prvom klubu tog tipa u Srbiji.

Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igrice demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u datoj situaciji.

Komediju improvizacije do sada ste mogli da vidite samo u našoj emisiji “Stand up&more” (Stand up i više) na kanalu Comedy Central Extra, a od sad publika ima priliku da ove nastupe redovno gleda i uživo u klubu komedije Ben Akiba.

Na prvoj večeri improvizacije sa komičarima organizacije Standup.rs koja je održana 23. decembra gledali smo pet izvođača, a to su: Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić i Nikola Silić.

Informacije o nastupima možete naći na našem sajtu u sekciji Nastupi.

Vidimo se!

One Response to Komedija improvizacije aka Improv

  1. Tapash says:

    Great interview! I love your intro, and feel the same way about Allison’s blog. I also love your site dgiesn, btw! When I am really in the heart of a book, it’s usually anywhere from 90 minutes to four hours. But I think that’s a deceiving figure. Because I think I often do my hardest work when I’m NOT writing. Haha, yes. My parents and boyfriend don’t really like those numbers, so I’ve stopped talking to them about it.Also, totally love Fresca too!Thanks for sharing, ladies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*