Radionice

Radionice stand up komedije se organizuju više puta godišnje, ali i nakon svakog open mic-a. One predstavljaju edukativan deo u formiranju komičara koji umnogome olakšava početnicima da uče o tehnikama nastupa i pisanju tekstova, kao i da razmene mišljenja sa budućim kolegama koji se već profesionalno bave ovim poslom.

Cilj radionica je da mladi komičari čuju različita mišljenja i iskustva o bavljenju stand up komedijom, zbog čega će se predavači na radionicama redovno smenjivati, a među njima su: producentkinja i osnivač organizacije Standup.rs Milica Mihailović, i komičari – Aleksandar Perišić, Nenad Danilović (Nesha Bridges), Srđan Dinčić, Jelena Radanović i Nikola Silić.

Potrudićemo se da svakome ko ozbiljno želi da se bavi ovim poslom pomognemo što više možemo.

Radionice se održavaju u našem klubu komedije Ben Akiba, i njima se pristupa po pozivu.

Vidimo se!

 

2 Responses to Radionice

  1. Danilo says:

    Bio sam jednom na open mic-u, hteo sam sad januara ponovo da ucestvujem ali zbog ispitnog roka sam odustao, voleo bih da prisustvujem na nekoj od sledecih radionica tj. zanima me da li moze da se prijavi za ucesce na radionice ili da cekam sledeci open mic a posle nastupa se odlucuje ko moze da prisustvuje a ko ne. Pitam jer me stvarno zanima stand up i voleo bih da dobijem priliku da napredujem.

    • Standup.rs says:

      Danilo radionice su trenutno zatvorenog tipa, dakle mogu da učestvuju samo ljudi koji su bili i prošli na open mic-u. Prijavi se opet, pa ćeš možda i ti proći. Inače u pripremi jesu i radionice otvorenog tipa, ali još uvek smo u pripremi što se toga tiče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*