Prvi Stand Up specijal ˝Ispod nevidljivog kišobrana˝ Stand Up komedija Srđana Dinčića ~SNIMANJE~

February 7, 2014

 

Prvi stand up specijal
“Ispod nevidljivog kišobrana”
Stand up komedija Srđana Dinčića
2. mart u 20 časova
Ustanova kulture Palilula
Scena Stamenković
Snimanje

Došlo je vreme da, nakon tri godine rada, stand up komedija Srđana Dinčića ugleda svetlost ekrana. Srđanov stand up snimalo je nekoliko kamera – sa sve publikom i njihovim reakcijama. Prvi put na ovim prostorima stand up komedija se ekranizovala na ovako realan način, te su svi koji vole stand up i Srđana Dinčića došli da uđu u istoriju zajedno s njim.

Da li znate onu priču kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka, jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo?

Ne znate?!

Slučajno se pogodilo da Srđan Dinčić zna tu priču i da je bio vrlo voljan da ispriča svakome koga je interesovalo šta se desilo kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka, jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo…

Urnebesna zapažanja i hamletovske dileme Srđana Dinčića publika je imala priliku da čuje uživo i “iz prve ruke”

Producent i promoter programa: www.standup.rs; standup@standup.rs

Srđan Dinčić je član organizacije Standup.rs već tri godine i ima iza sebe više od 500 klubskih, pozorišnih i festivalskih nastupa. Nastupao je u više od 40 gradova u Srbiji, a često gostuje u Zagrebu, zatim Mariboru i Ljubljani, Skoplju, Sarajevu. Njegov nastup najčešće možete videti u Beogradu, a materijal koji će ovom prilikom biti snimljen biće namenjen emitovanju, dok će u budućnosti za scenu biti spremljen novi materijal.