Radomir Nestorović “Bez pritiska!” @ Mala scena, Soul Society

Dragi ljubitelji kvalitetne stand up komedije, od februara 2022. godine, organizacija Standup.rs ulazi u porodicu BitefArtCafe-a. Svakog meseca publika će imati priliku da pogleda vrhunske stand up nastupe na dve scene u Beogradu. Mala scena, club Soul Society, poznat još i kao stari Bitef, nalazi se na adresi Skver Mire Trailović u Beogradu, dok se Velika scena, novi BitefArtCafe, nalazi na adresi Mitropolita Petra broj 8.

Ljubitelji smeha će uživati u raznovrsnom stand up programu koji, pored one man show specijala domaćih komičara, uključuje još i premijere novih predstava, starije popularne programe, večeri otvorenog mikrofona, tematske večeri, gostovanja komičara iz regiona i sveta.

U sredu 23. februara, na Maloj sceni kluba Soul Society, na programu je novi Rašin one man show “Bez pritiska!”.

Ovaj specijal je premijerno izveden na 11. festivalu komedije StandUpFest 14. oktobra 2021. godine i od tada se nalazi na redovnom repertoaru kluba.

Radomir Nestorović je komičar koji za sebe smatra da je normalan. Svi ostali znaju da je lud. Ono što volimo kod njega je što ipak izađe i zasmeje publiku svaki put, iako deluje kao da neće uspeti. Makar tako kaže. Tako da dođite da pojačamo pritisak kako bi se na kraju svi opustili i smejali.

Veče će voditi komičari Alen Marković i Ilija Petrović.

 

***********************************

 

Datum i vreme: Sreda 23. februara u 21h

Cena ulaznice: 500 RSD

Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10h do 22h: 063377420

Adresa: Skver Mire Trailović, Beograd

Vrata otvaramo u 20:30h, program počinje u 21h.

 

Vidimo se!