Srđan Dinčić "U procesu" @ Letnja scena, BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan

Sa dolaskom letnje sezone, selimo se na letnju scenu kluba BitefArtCafe – Bitefartcafe Summer Stage – na Kalemegdanu.

U subotu 25. juna na programu je Srđanov novi show “U procesu” i to na letnjoj sceni BitefArtCafe-a na Kalemegdanu. U pitanju je Srđanov najnoviji show koji je premijerno izveden u okviru 11. festivala stand up komedije Stand Up Fest u oktobru 2021. godine.

O Srđanu Dinčiću nema puno toga da se doda što već niste videli i sami. Najbolji komičar na Balkanu, i to ne po nama nego po nekim drugima. Po nama je čudak koji dve nedelju pred ovu premijeru polomio ruku na basketu, jer je zaboravio da godine stižu. Iako je show premijerno izveden pod nazivom “U procesu”, ostaje da vidimo da li će ga taj proces dovesti do nekog novog otkrića i eventualno – novog naslova.

Bilo kako bilo, ovo je Srđanov peti specijal. Prethodna četiri su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“ i “Treće stanje”. Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima deceniju rada i hiljade nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IRL).

Producent i promoter programa: Standup.rs

Veče vodi Aleksandar Milosavljević.

 

**********

 

Datum i vreme: Subota 25. jun u 21h

Adresa: Kalemegdan, Beograd

Cena ulaznice: 800 RSD

Link za kupovinu ulaznica: KUPI OVDE

Karte možete kupiti i na prodajnim mestima tickets.rs: POGLEDAJ LOKACIJE

Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

 

Vidimo se!