Stand up veče @ Ben Akiba: Jelena Radanović "Imam plan"

OBAVEŠTENJE ZA SVE POSETIOCE:
Kapacitet sedećih mesta za stand up večeri je smanjen kako bi između gostiju postojala fizička distanca. Takođe, obezbedili smo dodatni protok svežeg vazduha tako što smo otvorili ceo jedan zid kluba ka terasi i prebacili deo stolova i stolica u otvoreni prostor.
*** Molimo vas da zbog navedenih mera i smanjenog kapaciteta kluba na vreme rezervišete vaša mesta za stand up, kao i da budete odgovorni prema sebi i drugima. ***
Posle duže od dve godine, Jelena se vraća na scenu sa svojim trećim One woman show-om “Imam plan”.
Show je premijerno izveden u rasprodatoj Ben Akibi 1. novembra 2019, a sada se nalazi na redovnom repertoaru kluba. Novo izvođenje zakazano je za nedelju 25. oktobra u 20.00h.
 
Jelena je napravila pauzu od dve godine, jer je u jednom trenutku imala plan da bude “poštena žena” i da radi u kancelariji. Kako i zašto joj to nije uspelo i zbog čega se vraća da radi “u kafanu sa mikrofonom u ruci” saznaćete ako dođete da pogledate njen nastup.
Ova mlada dama, nije toliko ni mlada, ni dama, je shvatila da je ljudima suviše dobro u životu i da im nedostaje da slušaju o njenim problemima. Ona sada ima plan da priča o tome: kako je to kad te srpski privatnik zapošljava, koliko je teško biti singl u tridesetima i ono najvažnije – kako je pre tri godine rekla da kreće u teretanu, a pre 6 meseci tamo i stigla.
Jelena ima plan i ne plaši se da ga upotrebi.
 
A ko je Jelena?
 
Jelena je večiti student sociologije. Dok su svi verovali da će uspeti da završi fakultet, koji pohađa već 14 godina, ona je otišla i završila profesionalni kurs šminkanja (mada, kad ljudi vide njene makeup look-ove, predlažu joj da vrati diplomu).
 
Njen životni moto je: Glamur pre predrasuda! Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi.
 
Sebe opisuje kao dramantičnu osobu (to je drama + romantika) i smatra da su najbolji momci kojima se drveni krstić uplete u maljave grudi.
 
 
 
Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje pola sata kasnije u 20:00h.
Rezervacije važe do 19:50h na dan predstave.
 
https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs
 
Vidimo se!