Stand up veče @ Ben Akiba: Nikola Radojlović "Ne bih da mračim"

nikola-radojlovic-ne-bih-da-mracim-premijera

OBAVEŠTENJE ZA SVE POSETIOCE:
Usled povećanja broja zaraženih novim virusom, uveli smo nove mere predostrožnosti u klubu. Kapacitet sedećih mesta za stand up večeri je smanjen kako bi između gostiju postojala fizička distanca. Takođe, obezbedili smo dodatni protok svežeg vazduha tako što smo otvorili ceo jedan zid kluba ka terasi i prebacili deo stolova i stolica u otvoreni prostor.
Molimo vas da zbog navedenih mera i smanjenog kapaciteta kluba na vreme rezervišete vaša mesta za stand up, kao i da budete odgovorni prema sebi i drugima. Maske su obavezne.

Nakon festivalske premijere koja je održana 12. oktobra 2018. u Ben Akibi, prvi one man show našeg komičara Nikole Radojlovića našao se na redovnom repertoaru kluba, a gledaćete ga opet u petak 31. jula u 20.00h.

Nikola Radojlović je komičar organizacije Standup.rs već 4 godine. U tom periodu osvojio je publiku pre svega crnim humorom, neretko se šaleći na sopstveni račun. A kako je Nikola opisao svoj šou prvenac?

“Kada do puberteta preživite prste u šteker, pad u šaht i NATO pakt, život vam posle nije dovoljno zanimljiv. Od autora skoka na glavu sa šlaufom, zabiberene kafe i školskog vodiča za prostitutke, ove godine stiže show ,,Ne bih da mračim’’. To su priče o čoveku koji mora da bude fin da ne bi poginuo i prost da ne bi poludeo. Čeka vas istina o rodama, sveži tračevi o psima vodičima poznatih i puno trikova kako da izblamirate sebe i svoje najbliže.”

Veče otvara Vuk Vujačić.

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje pola sata kasnije u 20:00h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

 

Vidimo se!

  • Petak 31. Jul
  • Vreme 19:30h
  • Ben Akiba comedy club & bar
  • Braće Krsmanovića 6
+ Dodaj u svoj kalendar 2020-07-31 19:30 2020-07-31 19:30 Europe/Belgrade Stand up veče @ Ben Akiba: Nikola Radojlović "Ne bih da mračim" Ben Akiba comedy club & bar Standup.rs standup@standup.rs