Stand up veče @ Ben Akiba: Srđan Dinčić "Treće stanje"

Srđan Dinčić će svoj show “Treće stanje” izvesti u klubu Ben Akiba u utorak 14. decembra u 20h. Vrata otvaramo u 19h.

Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom.

Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 8 godina rada i više od 1000 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova prethodna tri specijala su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“, dok je četvrti specijal “Treće stanje” premijerno izveden na Stand up Festu 2017. godine. Poslednji, peti specijal “U procesu” premijerno je izveden u oktobru 2021. godine.

Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi već 4 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IRL).

Producent i promoter programa: Standup.rs

Veče vodi Aleksandar Milosavljević.

 

Cena ulaznice: 500 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19.30h, program počinje u 20.30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!