Stand up veče @ Ben Akiba: Srđan Dinčić “U procesu”

U utorak 7. decembra u Ben Akibi na programu je Srđanov novi show “U procesu”.

Show je premijerno izveden u okviru 11. festivala stand up komedije Stand Up Fest, 15. oktobra 2021. godine u Ben Akibi.

 

 

O Srđanu Dinčiću nema puno toga da se doda što već niste videli i sami. Najbolji komičar na Balkanu, i to ne po nama nego po nekim drugima. Po nama je čudak koji dve nedelju pred ovu premijeru polomio ruku na basketu, jer je zaboravio da godine stižu. Iako je show premijerno izveden pod nazivom “U procesu”, ostaje da vidimo da li će ga taj proces dovesti do nekog novog otkrića i eventualno – novog naslova.

 

Bilo kako bilo, ovo je Srđanov peti specijal. Prethodna četiri su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“ i “Treće stanje”. Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima deceniju rada i hiljade nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi već 5 godina sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IRL).

Producent i promoter programa: Standup.rs

Veče vodi Aleksandar Milosavljević.

 

Cena ulaznice: 500 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 20h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!