Stand up veče @ Ben Akiba: Veče 5 komičara

U četvrtak 21. oktobra u 20.30h u Ben Akibi nastupaće čak PET komičara organizacije Standup.rs!

 

  • Vuk Vujačić
  • Mišo Babić
  • Aleksandar Milosavljević
  • Ilija Petrović
  • Alen Marković

 

Rekli su o sebi:

 

Vuk Vujacic Standuprs

Vuk je naš najbolji komičar koji se zove Vuk, koji je A+ krvna grupa i kome se broj telefona završava cifrom 5. Njegova majka kaže da ima mnogo smisla za humor; ona da ima smisla za humor, a ne on. Tačku sa zapetom koristi kada želi da ostavi utisak obrazovane osobe. On, a ne majka. Nije voleo školu i bio je srećan kada su mu dali otkaz. Sada se snalazi kako zna i ume i radi sve sem pajda. Veoma je odgovoran, nikada nije zaboravio nešto bitno, koliko se seća. Kažu da je egocentričan, ali on misli da je zdravo što posvećuje pažnju sebi i da bi za svakoga bilo zdravo da u svom danu odvoji malo vremena od briga i posveti malo pažnje njemu. Ne razume žene koje crtaju obrve, ali ne razume ni one druge. Poslednji put je uzeo broj telefona od jedne devojke kada ga je udarila kolima, pa zbog osiguranja.

 

Zdravo, ja sam Mišo Babić. Obično su ove biografije napisane u trećem licu, ali znam da niko ne bi poverovao da je neko seo i pisao činjenice o meni. Dolazim iz južnog suseda Srbije, što bi reklo da sam sa severa. Rođen sam u Skoplju, na severu severa, a onda sam se preselio u Beograd, što znači da sada živim na jugoistoku Evrope (?). Kad sam bio mali, bio sam štreber, ali sada takođe. Imao sam jednu pauzu od štreberstva u trajanju od 10 godina, kad sam pokušavao da budem kul na silu. Tokom tih 10 godina sam duvao više nego vuk dok je rušio kuće tri praseta. U proseku sam bio naduvan četiri dana dnevno. Bio sam poznat po tome što sam umeo da smotam savršen džoint u bilo kakvim vremenskim uslovima, koristeći dlan kao podlogu za mrvljenje. Sada više ne duvam tako da sam potpuno beskoristan.

 

 

Aleksandar je programer, preduzetnik, student i komičar. Neuki posmatrač bi pretpostavio da se radi o svestranoj osobi, klinički psiholog bi, sa druge strane, prepoznao simptome šizofrenije.
Nikada vas neće pitati za horoskopski znak, jer ne veruje da to išta govori o vama kao osobi, ali će vas pitati koja ste nindža kornjača bili kao mali, jer to govori sasvim dovoljno.

 

Ilija je jedini sin u oca i majke. Lak za održavanje i upotrebu. Kad ga baciš u vodu, on pluta. Kad ga nasloniš na drvo, on stoji. Kad ga gurneš u šteker, umreš.

 

Alen je iz okoline Sombora. U horoskopu je ovan, ali ne veruje u horoskop jer su ovnovi jako tvrdoglavi i svojeglavi, tako da on ne veruje u horoskop jer je ovan. Dugo živeo u Subotici, gde je završio srednju školu kao i započeo svoju pretežno muzičku karijeru, a sa dolaskom društvenih mreža, počeo je da se bavi komedijom i da okuplja svoju publiku. Za sebe kaže da je vojvođanski miks, jer je po nacionalnosti Srbin, Mađar, Hrvat, Rumun, Bosanac i Rom, tako da od svega ima po nešto, a centralna figura u njegovom životu je njegova baba, Bosanka, koja je najviše uticala na razvoj njegove ličnosti, i zato se često može čuti, iako ima 31 godinu, da ga bole kolena, sigurno će nevreme uskoro. Muzičar koji misli da je smešan – verovatno najgora kombinacija i vrsta ljudi, koja radi isključivo na aplauz.

Vojvođanin, izgubljen u Beogradu, koji je u sred Beograda uspeo da nađe Mađaricu. Muzikom se bavi ceo život, komedijom takođe, ali ne jer je tako želeo, jednostavno ga niko nikada nije ozbiljno shvatio! Za sebe misli da je rođen u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu, osamdesete su bile prava decenija za njega, pa sada luta izgubljen u vremenu i prostoru, najčešće ulicama Beograda, devojka se pravi da ga ne poznaje kada idu gradom.

 

 

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

  • Četvrtak 21. Oktobar
  • Vreme 20:30h
  • Ben Akiba comedy club & bar
  • Braće Krsmanovića 6
+ Dodaj u svoj kalendar 2021-10-21 20:30 2021-10-21 20:30 Europe/Belgrade Stand up veče @ Ben Akiba: Veče 5 komičara Ben Akiba comedy club & bar Standup.rs standup@standup.rs