Stand up veče @ Ben Akiba: Veče NOVIH komičara

U sredu 15. decembra u Ben Akibi beogradska publika će imati priliku da gleda nastupe naših novih komičara!

Mlade nade srpske stand up scene su nakon zapaženih rezultata koje su ostvarili na večerima otvorenog mikrofona dobili priliku za redovne nastupe u Ben Akibi!

 

Oni su:

Lena Ilić

Ilija Petrović

Slavica Petrović

Alen Marković

Marija Žagar

Aleksandar Milosavljević

Veče će voditi Nebojša Čupa Potkrajac.

 

 

Rekli su o sebi:

  • Alen Marković

Alen Marković (1990.), iz okoline Sombora. U horoskopu je ovan, ali ne veruje u horoskop jer su ovnovi jako tvrdoglavi i svojeglavi, tako da on ne veruje u horoskop jer je ovan. Dugo živeo u Subotici, gde je završio srednju školu kao i započeo svoju pretežno muzičku karijeru, a sa dolaskom društvenih mreža, počeo je da se bavi komedijom i da okuplja svoju publiku. Za sebe kaže da je vojvođanski miks, jer je po nacionalnosti Srbin, Mađar, Hrvat, Rumun, Bosanac i Rom, tako da od svega ima po nešto, a centralna figura u njegovom životu je njegova baba, Bosanka, koja je najviše uticala na razvoj njegove ličnosti, i zato se često može čuti, iako ima 31 godinu, da ga bole kolena, sigurno će nevreme uskoro. Muzičar koji misli da je smešan – verovatno najgora kombinacija i vrsta ljudi, koja radi isključivo na aplauz.

Vojvođanin, izgubljen u Beogradu, koji je u sred Beograda uspeo da nađe Mađaricu. Muzikom se bavi ceo život, komedijom takođe, ali ne jer je tako želeo, jednostavno ga niko nikada nije ozbiljno shvatio! Za sebe misli da je rođen u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu, osamdesete su bile prava decenija za njega, pa sada luta izgubljen u vremenu i prostoru, najčešće ulicama Beograda, devojka se pravi da ga ne poznaje kada idu gradom.

  • Ilija Petrović

Jedini sin u oca i majke. Lak za održavanje i upotrebu. Kad ga baciš u vodu, on pluta. Kad ga nasloniš na drvo, on stoji. Kad ga gurneš u šteker, umreš.

  • Lena Ilić

Lena ima skoro trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji. Nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike.

  • Marija Žagar

Ona je”inženjer” i “komičar”, luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom, jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

  • Slavica Petrović

Slavica je keva koja neguje retro roditeljstvo. Toliko retro da je moderno reći retro. Ništa fensi, nema norveškog tečaja za decu i chia semena za doručak. Tako reći, deca sama rastu na livadi i jedu šta ulove. Sem chia, to je teško uloviti. Ne da se, rogato stvorenje.

  • Aleksandar Milosavljević

Programer, preduzetnik, student i komičar. Neuki posmatrač bi pretpostavio da se radi o svestranoj osobi, klinički psiholog bi, sa druge strane, prepoznao simptome šizofrenije. Nikada vas neće pitati za horoskopski znak, jer ne veruje da to išta govori o vama kao osobi, ali će vas pitati koja ste nindža kornjača bili kao mali, jer to govori sasvim dovoljno.

 

Dođite da pogledate mlade nade srpskog stand upa!

 

Cena ulaznice: 300 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 20h.

 

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

 

Vidimo se!