Stand up veče @ Ben Akiba: Veče tri komičara

OBAVEŠTENJE ZA SVE POSETIOCE:

Kapacitet sedećih mesta za stand up večeri je smanjen kako bi između gostiju postojala fizička distanca. Takođe, obezbedili smo dodatni protok svežeg vazduha tako što smo otvorili ceo jedan zid kluba ka terasi i prebacili deo stolova i stolica u otvoreni prostor.

*** Molimo vas da zbog navedenih mera i smanjenog kapaciteta kluba na vreme rezervišete vaša mesta za stand up, kao i da budete odgovorni prema sebi i drugima. ***

 

U četvrtak 29. oktobra u 20:00h u Ben Akibi nastupaće tri komičara organizacije Standup.rs:

  • Nikola Radojlović
  • Bojan Mikulić Mikula
  • Raša Nestorović

 

Ko su oni?

 

Nikola Radojlović, ne mnogo poznatiji kao Džonili, hteo je da bude kralj kad poraste, ali kad je shvatio koliko u dvorcu ima stepenika rekao je ,,batali”. Uprkos svemu, i dalje daje životu šansu da mu krene po planu. U međuvremenu, bavi se komedijom jer neće da bude duhovit po svaku cenu. Odlično čuje ali slabo sluša. Kada bi uz’o da pije koliko ga bije glas, bio bi bolji čovek. Voli puno da putuje i upoznaje druge kulture, tako da mu je u prigradskom autobusu super.

Bojan je rođen u Banja Luci 1973. godine , a tek prošle godine se razveo. Nakon toga završio je kurs za komičara u Beogradu gde je i nastavio da radi kao komičar-pripravnik. Svira gitaru onako, a peva još gore, tako da je odlučio da okrene ploču i da je ne pusti. Prvi put je kao komičar nastupio još odamdesetih u Dubrovniku. Tom prilikom izveo je komičnu tačku spontanog tipa, a bio je najavljen kao mađioničar. Radio je u Minhenu i tamo naučio italijanski jer je prao suđe u jednom ristorante kad je bio mladi emigrante. Trenutno živi i radi u Beogradu i mnogo putuje jer mu je posao daleko od stana.

Raša je ok čovek. Cele noći smišlja životne planove, preko dana ih uspešno ne sprovodi. Za razliku od njegovih drugara koje su roditelji pravili kad su bili pijani, njemu su roditelji bili pijani samo kad su mu davali ime. Jednom mu je učiteljica rekla da ponovi lekciju, ali je on umesto toga rešio da ponovio ceo razred. Kasnije je uspešno završio obućarsku školu, smer za papučara. Pere zube dok piša da ne bi gubio vreme, a onda provede naredna tri sata istražujući seksualne navike pustinjske voluharice. Kao i Sokrat i Radomir zna da ništa ne zna, ali sa tim odgovorom nije uspeo da položi nijedan ispit.

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19h, program počinje pola sata kasnije u 19:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!