Stand up veče @ Ben Akiba: Veče tri komičara

OBAVEŠTENJE ZA SVE POSETIOCE:
Kapacitet sedećih mesta za stand up večeri je smanjen kako bi između gostiju postojala fizička distanca.
*** Molimo vas da zbog navedenih mera i smanjenog kapaciteta kluba na vreme rezervišete vaša mesta za stand up, kao i da budete odgovorni prema sebi i drugima. ***

U nedelju 28. februara u 18.45h u Ben Akibi nastupaće tri komičara organizacije Standup.rs:

  • Vuk Vujačić
  • Bojan Mikulić Mikula
  • Raša Nestorović

 

Ko su oni?

 

Vuk je naš najbolji komičar koji se zove Vuk, koji je A+ krvna grupa i kome se broj telefona završava cifrom 5. Njegova majka kaže da ima mnogo smisla za humor; ona da ima smisla za humor, a ne on. Tačku sa zapetom koristi kada želi da ostavi utisak obrazovane osobe. On, a ne majka. Nije voleo školu i bio je srećan kada su mu dali otkaz. Sada se snalazi kako zna i ume i radi sve sem pajda. Veoma je odgovoran, nikada nije zaboravio nešto bitno, koliko se seća. Kažu da je egocentričan, ali on misli da je zdravo što posvećuje pažnju sebi i da bi za svakoga bilo zdravo da u svom danu odvoji malo vremena od briga i posveti malo pažnje njemu. Ne razume žene koje crtaju obrve, ali ne razume ni one druge. Poslednji put je uzeo broj telefona od jedne devojke kada ga je udarila kolima, pa zbog osiguranja.

 

Bojan je rođen u Banja Luci 1973. godine , a tek prošle godine se razveo. Nakon toga završio je kurs za komičara u Beogradu gde je i nastavio da radi kao komičar-pripravnik. Svira gitaru onako, a peva još gore, tako da je odlučio da okrene ploču i da je ne pusti. Prvi put je kao komičar nastupio još odamdesetih u Dubrovniku. Tom prilikom izveo je komičnu tačku spontanog tipa, a bio je najavljen kao mađioničar. Radio je u Minhenu i tamo naučio italijanski jer je prao suđe u jednom ristorante kad je bio mladi emigrante. Trenutno živi i radi u Beogradu i mnogo putuje jer mu je posao daleko od stana.

 

Raša je ok čovek. Cele noći smišlja životne planove, preko dana ih uspešno ne sprovodi. Za razliku od njegovih drugara koje su roditelji pravili kad su bili pijani, njemu su roditelji bili pijani samo kad su mu davali ime. Jednom mu je učiteljica rekla da ponovi lekciju, ali je on umesto toga rešio da ponovio ceo razred. Kasnije je uspešno završio obućarsku školu, smer za papučara. Pere zube dok piša da ne bi gubio vreme, a onda provede naredna tri sata istražujući seksualne navike pustinjske voluharice. Kao i Sokrat i Radomir zna da ništa ne zna, ali sa tim odgovorom nije uspeo da položi nijedan ispit.

 

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 18.15h, program počinje u 18.45h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

  • Nedelja 28. Februar
  • Vreme 18:45h
  • Ben Akiba comedy club & bar
  • Braće Krsmanovića 6
  • 300  RSD
+ Dodaj u svoj kalendar 2021-02-28 18:45 2021-02-28 18:45 Europe/Belgrade Stand up veče @ Ben Akiba: Veče tri komičara Ben Akiba comedy club & bar Standup.rs standup@standup.rs