Standup.rs @ Minhen: Sandra Silađev "Veče sa Sandrom"

U petak 24. januara gledaćemo izvođenje Sandrinog stand up nastupa! “Veče sa Sandrom” postao je jedan je od najgledanijih stand up nastupa u prethodne tri sezone (2017-2019).

Ulaznice dostupne na svim prodajnim mjestima München Ticket-a kao i direktno online preko sledeceg link-a: https://bit.ly/2sqsAm1

O Sandri zaista ne treba preterano pričati, ona je na velika vrata javnog posla ušla ne samo preko interneta već i kao osoba koja nije pristala na kompromise, pa se čitav njen rad zasniva na pobuni. Neki muškarci kažu da se bavi previše “ženskim” temama. Neke žene kažu da je na “muškoj” strani. Svakako, svi koji je razumeju znaju da su njene teme zapravo protiv podela. Bilo koje vrste. Sandra radi sa organizacijom Standup.rs od početka 2017. godine, i njen stand up “Veče sa Sandrom” u Beogradu možete pogledati u Ben Akiba comedy club-u.

Stendap ,,Veče sa Sandrom” je priča o nemoći i odnosu društva prema nemoćnim ljudima. Priča prati položaj žena i muškaraca u današnjem društvu ali i položaj osoba sa invaliditetom i autizmom kroz preispitivanje stereotipa, predrasuda i dvostrukog morala kako na putu sazrevanja devojčice u ženu tako i na putu sazrevanja deteta u odgovornog građanina. Stendap ,,Veče sa Sandrom” nije za maloletne osobe i puritance zato što se u ovoj priči vulgarnost koristi kao instrument kojim se prikazuju dupli standardi nametnuti ženama. Ovaj stendap je na redovnom repertoaru u klubu komedije Ben Akiba od 2017. godine.

Sandra Silađev je glumica po obrazovanju, stand up komičarka po iskrenosti. Aktivistkinja po srcu.