Standup.rs@Beč: Veče sa Dinjom

O Sandri zaista ne treba preterano pričati, ona je na velika vrata javnog posla ušla ne samo kao internet senzacija već i osoba koja nije pristala na kompromise, pa se čitav njen rad zasniva na pobuni. Neki muškarci kažu da se bavi previše “ženskim” temama. Neke žene kažu da je na “muškoj” strani. Svakako, svi koji je razumeju znaju da su njene teme zapravo protiv podela. Bilo koje vrste. Sandra radi sa organizacijom Standup.rs od početka 2017. godine, i njen stand up “Veče sa Dinjom” u Beogradu možete pogledati u Ben Akiba comedy club-u.

Šta je Dinja?

Dinja je ideja da pozorište nije zgrada nego koncept, ideja koju je Sandra otelotvorila na svom youtube kanalu, a kasnije sve te poruke prenela na scenu.

,,Dinja” su čudni likovi, marginalci, autsajderi, bizarne situacije i ostale trivijalnosti.

,,Dinja” je skup različith likova koji kroz ličnu laž govore opštu istinu i samim tim otkrivaju ono što Sandra želi da poruči u stendapu: ,,Sve je laž osim istine”.

,,Dinja” je prvo bio digitalni performans, a zatim je taj performans doveo Sandru na scenu i ona je postala stand up komičarka.

Sandra Silađev je glumica po obrazovanju, stand up komičarka po iskrenosti. Aktivistkinja po srcu.

Premijera ove večeri održala se 14. Marta 2017. u jedinom klubu komedije u Srbiji, Ben Akiba klubu komedije u beogradskoj Savamali. Za premijeru, kao i za reprizu koja se održala dan kasnije, karte su bile rasprodate mesec dana unapred, a od aprila “Veče sa Dinjom” postaje deo redovnog mesečnog repertoara u Ben Akibi, a kreće i na put po Srbiji i regionu.

Napomena: ovaj stand up nije za mlađe od 100!

https://www.instagram.com/_dinja_/
https://www.youtube.com/channel/UCIhnV-mMwPRtHPjoJ7UA4fA

Ova manifestacija spada u serijal Balkan Comedy Club.

Pojedinačne ulaznice od 17.12.2018 možete kupiti u Pitawerk, Mariahilfer Strasse 147, 1150 Wien po cijeni od 19 € po komadu.

Pojeftinjene ulaznice za sve četiri večeri Balkan Comedy Cluba možete naručiti po promotivnoj cijeni od 60 € (umjesto € 76) putem mail-a na adresu ticket@bhkp.at