Standup.rs@Comedy fortress festival, Šibenik: Nikola Silić

Od 12. do 14. jula, u Šibeniku se održava trodnevni festival stand up komedije Comedy fortress festival, na kojem će pored svetskih zvezda, nastupati i naš Nikola Silić kao predstavnik regionalne scene.

Festival se održava na srednjovekovnoj tvrđavi, a neka od imena koja će nastupati su Dylan MoranJimeoinShappi Khorsandi i Kai Humphries. Lokalna podrška biće Vlatko Štampar iz Hrvatske i Nikola Silić iz Standup.rs.

 

Nikola Silić je komičar iz prve postave organizacije Standup.rs i već 8 godina se bavi stand up komedijom . Nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, na srpskom i na engleskom jeziku i poznat je po videima i instagram klipovima koje radi i za potrebe emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra. Nastupa u okviiru Večeri crnog humora, takođe ima show sa kolegom Aleksandrom Perišićem pod imenom „Istinita fantastika“. Nastupa sam u One man show-u „Level up“. Nikola Silić je i jedan od autora animiranih klipova „Elita“ . Vlasnik je mnogo slatkog psa.

  • Petak 12. Jul
  • Vreme 19:30h
+ Dodaj u svoj kalendar 2019-07-12 19:30 2019-07-12 19:30 Europe/Belgrade Standup.rs@Comedy fortress festival, Šibenik: Nikola Silić Standup.rs standup@standup.rs