Standup.rs@Novi Sad: Aleksandar Perišić "Kompleksandar"

U nedelju 24. februara u Novom Sadu u baru Gerila gostuje naš rezident komičar Aleksandar Perišić. Ovom prilikom pred novosaskom publikom Perišić će izvesti svoj one man show “Kompleksandar”.

Ulaz 300 dinara.
Karte su u prodaji u Gerila baru od 31. januara u 18 časova.

 

Ovo je drugi one man show Aleksandra Perišića, koji je član Standup.rs od samog početka i od osnivanja scene stand up komedije u Srbiji. Punih osam godina nastupa kao stand up komičar, a u toliko godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe nastupao je na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj. Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije, učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra sa kolegama iz organizacije Standup.rs, jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i učesnik je Večeri improvizacije na TV Prva. Sa kolegom Nikolom Silićem izvodio je stand up show „Istinita fantastika“, a sa koleginicom iz Hrvatske Marinom Orsag izvodi je “Kaj bre” od 2014. godine.

O novom one man show-u je rekao:

Ko čije nesigurnosti hrani? Ko mu sve smeta? Ko mu sve naročito smeta? I šta su mu to feministkinje toliko nažao uradile? U toku poslednjih sedam godina Aleksandar se borio da savlada formu stand – up komedije, ali je zapostavio borbu sa sobom i to je dovelo do ozbiljnih posledica. Skočila mu popularnost – postao arogantan, skočila mu primanja – postao alav, skočio mu pritisak – postao hipohondar. Iskompleksiran i levo i desno, ali nekako gleda da se drži u sredini. Psiholog je digao ruke, publika je sledeća na spisku. Za razumevanje predstave poželjno poznavanje latinskog jezika. Nije presudno.

Producent i promoter programa: Standup.rs

Vidimo se!