Standup.rs@Oslo: Veče sa Dinjom

Najpopularnija stendaperka zbog velikog interesovanja i molbi naše publike dolazi u Oslo! Nezaboravno se provedite uz Dinju i ŽURKU ZA POČETAK SEZONE!

OPIS:

 

 

O Sandri zaista ne treba preterano pričati, ona je na velika vrata javnog posla ušla ne samo preko interneta već i kao osoba koja nije pristala na kompromise, pa se čitav njen rad zasniva na pobuni.

Neki muškarci kažu da se bavi previše “ženskim” temama.

Neke žene kažu da je na “muškoj” strani.

Svakako, svi koji je razumeju znaju da su njene teme zapravo protiv podela.

Bilo koje vrste.

Sandra radi sa organizacijom Standup.rs od početka 2017. godine, i njen stand up “Veče sa Dinjom” u Beogradu možete pogledati u Ben Akiba comedy club-u.

Stendap ,,Veče sa Dinjom” je priča o nemoći i odnosu društva prema nemoćnim ljudima. Priča prati položaj žena i muškaraca u današnjem društvu ali i položaj osoba sa invaliditetom i autizmom kroz preispitivanje stereotipa, predrasuda i dvostrukog morala kako na putu sazrevanja devojčice u ženu tako i na putu sazrevanja deteta u odgovornog građanina. Stendap ,,Veče sa Dinjom” nije za maloletne osobe i puritance zato što se u ovoj priči vulgarnost koristi kao instrument kojim se prikazuju dupli standardi nametnuti ženama.

Sandra Silađev je glumica po obrazovanju, stand up komičarka po iskrenosti. Aktivistkinja po srcu.