Standup.rs@SNP, Novi Sad: Srđan Dinčić "Treće stanje"

Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nakon toga, usledili su redovni nastupi u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić”, kao i turneja po gradovima, što je bio slučaj i sa prethodnim specijalom “Đavo iz jagode”.

Srđan će imati priliku da ponovo izvede ‘’Treće stanje’’ pred publikom u Novom Sadu, i to u Srpskom narodnom pozorištu u petak 19. aprila od 19:30 časova!

Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 8 godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova 3 One man show-a do sada su : „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand Up Fest-a u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Večeri improvizacije koju izvodi već 5 godina sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up and more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IR).