Standup.rs@Užice: Srđan Dinčić "Treće stanje"

Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom.

Nakon odigranih predstava u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Bečeju, Kruševcu, Jagodini i mnogim gradovima u Srbiji, Srđan će imati priliku da izvede ‘’Treće stanje’’ pred publikom u Užicu 22. marta od 20 časova!

Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 8 godina rada (od 2011.) i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova 3 One man show-a do sada su : „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“ dok će četvrti biti premijerno izveden na Stand up Festu 2017. godine.Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Večeri improvizacije,
koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i
jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IR).