Standup.rs@Zagreb: Srpska večer - Best of Nikola Silić

LAJNAP COMEDY U SURADNJI SA STANDUP.RS-om PREDSTAVLJA – BEST OF NIKOLA SILIĆ!

LAJNAP od ove sezone donosi jednu veliku novost! Najpopularniji domaći stand-up kolektiv počeo je aktivno surađivati s kolegama iz srpskog udruženja Standup.rs, a to znači da će zagrebačka publika imati priliku redovito uživati u nastupima srpskih komičara. Prvi je na redu – NIKOLA SILIĆ!

ŠTO JE BEST OF NIKOLE SILIĆA?
U svojem prvom gostovanju kod LAJNAP ekipe, Nikola Silić će se predstaviti najjačim materijalom u svojem arsenalu. Tijekom sedmogodišnje karijere stand-up komičara, Nikola je prikupio čitav niz odličnih fora jer kako kaže: “I ćorava koka zrno nađe.” Sada je taj materijal dodatno izbrusio i ulaštio te na pozornicu kluba SAX! dolazi s BEST OF nastupom.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
CIJENA ULAZNICA – 40HRK (50HRK na dan predstave)
*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti online na linku –>
https://www.entrio.hr/event/lajnap-predstavlja-best-of-stand-up-comedy-nikola-silic-5562

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria. Lokacije najbliže SAX!u –>
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2 • NLK Kiosk i Aquarius CD shop – Branimir Centar, Kneza Branimira 29

KONTAKT: 0916055569

NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Tko prvi njegovo. 🙂
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen (150).
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.
Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje.

UKLJUČI SE U LAJNAP PROGRAM VJERNOSTI!
Dovedi najveću ekipu na predstavu i LAJNAP te zahvaljući Linksu nagrađuje!
Saznaj više: https://lajnap.lol/programi-vjernosti/

TKO JE NIKOLA SILIĆ?
O sebi je rekao:
Naslikao platno, dali mu nagradu.
Photoshopirao fotku, dali mu nagradu.
Napravio animirani film, dali mu nagradu.
Smislio reklamu, dali mu nagradu.
Ali najviše se ponosi svojom skromnošću.

Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu. Borac protiv ljudske gluposti od kako je saznao da ljudi zovu vidovnjake, izbjegavaju crne mačke, kunu se u horoskop, misle da nogomet nije namješten i ponavljaju svima omiljenu narodnu “da, moj (član šire obitelji) je bio (zanimanje), ja sam samim tim stručnjak na tu temu”. Vjeruje da nije pesimizam ako si u pravu. Pesimizam je ako otpjevaš nešto. A ima i smješnije fore od te.

Nikola Silić je komičar iz prve postave organizacije Standup.rs i već sedam godina se bavi stand-upom. Nastupao je na svim festivalima stand-up komedije u regiji, na srpskom i na engleskom jeziku i poznat je po videima i instagram klipovima koje radi i za potrebe emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Sudionik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra. Nastupa u okviru Večeri crnog humora, također ima show s kolegom Aleksandrom Perišićem pod imenom „Istinita fantastika“. Nastupa sam u one man show-u “Lorem i psujem”. Nikola Silić je i jedan od autora animiranih klipova “Elita”, a vlasnik je zaista slatkog psa.

Više o njemu možete pogledati na njegovim društvenim mrežama – Facebook – https://www.facebook.com/silicnikola
Instagram – https://www.instagram.com/nikola_silic/
Twitter – https://twitter.com/nikolasilic

Standup.rs – http://standup.rs/o-nama/