StandUpFest 2018 / ZATVARANJE / Veče improvizacije

vece-improvizacije-standupfest

14. oktobar 2018.
Ben Akiba comedy club & bar
Zatvaranje festivala “Veče improvizacije”

Cena ulaznice: 400 RSD
Prodaja i rezervacija ulaznica: putem broja telefona 0603060131

 

Nastupaju:

Srđan Dinčić

Aleksandar Perišić

Ivan Nikolić

Nikola Silić

Ana Zlatanović

 

Zatvaranje festivala uz Veče improvizacije!

 

StandUpFest2018 zatvaramo jednim od najpopularnijih nastupa koji već godinama ne samo da zasmejava publiku već je poziva i da aktivno učestvuje u njemu. Zato ćemo se od osmog stand up festivala oprostiti upravo uz Veče improvizacije i to 14. oktobra u Ben Akiba comedy club & baru. Kao i do sad, nastupaće naši komičari – majstori ove veštine – Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić, Ivan Nikolić, Nikola Silić i Ana Zlatanović!

Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igrice demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u svakoj situaciji.

Komičari će igrati različite igre poput “Detektora laži” i “Čija je ovo rečenica”, tako da će veče biti veoma dinamično, a od publike očekujemo da se uključi kako bi na pravi način doživela ovu izvedbu. Komediju improvizacije komičari prvi put su izvodili za našu emisiju “Stand up&more” (Stand up i više) na kanalu Comedy Central Extra, a od tad su ovi nastupi i deo redovnog repertoara u klubu Ben Akiba comedy club & bar.