StandUpFest 2022: Srđan Dinčić „Best of 12 godina“, BitefArtCafe

Pozivamo vas na XII međunarodni festival stand up komedije koji se održava od 16. do 24. oktobra 2022. u dva grada – Beogradu i Novom Sadu. Programska šema festivala biće ista u oba grada, kako bi što više publike imalo priliku da vidi međunarodne, regionalne i domaće stand up komičare uživo na sceni.

Standup.rs ove godine ima goste iz Njujorka, Pariza, Barselone, iz regiona stižu komičari iz Slovenije i Hrvatske, a na festivalu će premijerno biti održan i stand up program domaće produkcije.

Druge beogradske večeri, u ponedeljak 17. oktobra, u klubu BitefArtCafe na programu je nastup Srđana Dinčića koji je izdvojio najbolje fore iz svoje dvanaestogodišnje karijere!

 

O Srđanu Dinčiću nema puno toga da se doda što već niste videli i sami. Najbolji komičar na Balkanu, i to ne kažemo mi, već neki drugi ljudi. Srđan Dinčić je stend ap komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima 12 godina rada i hiljade nastupa. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu, i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy Central Extra i prvi je stend ap komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa specijalom „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddieja Izzarda (UK) i Dylana Morana (IRL). Do sada je imao pet specijala, to su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“, “Treće stanje” i “U procesu”. 

Njegov specijal “Đavo iz jagode”, koji možete u celosti pogledati na našem YouTube kanalu, najgledaniji je stand up šou na Balkanu.

 

Cena ulaznice: 1200 rsd

Prodaja ulaznica: www.tickets.rs

 

BitefArtCafe, Mitropolita Petra 8, Beograd

Početak programa u 21h

 

Producent i promoter festivala: Standup.rs

  • Ponedeljak 17. Oktobar
  • Vreme 21:00h
  • BitefArtCafe
  • Mitropolita Petra 8, Beograd
  • 1200  RSD
+ Dodaj u svoj kalendar 2022-10-17 21:00 2022-10-17 21:00 Europe/Belgrade StandUpFest 2022: Srđan Dinčić „Best of 12 godina“, BitefArtCafe BitefArtCafe Standup.rs standup@standup.rs