StandUpFest2021 @ Ben Akiba / PREMIJERA: Jelena Radanović "Humor kao koncept"

Kao i svake godine, Standup.rs organizuje godišnji festival stand up komedije u oktobru. I kao i svake godine, želimo da predstavimo nešto novo i drugačije našoj publici koja je uz nas poslednjih 12 godina. Ove godine, shodno prilikama u kojima se nalazimo (a koje nećemo ni da spominjemo), nismo nikako želeli da sve što smo do sada radili i naš kvalitet budu ugroženi, pa smo rešili da na festivalu publika vidi čak pet novih premijera komičara organizacije Standup.rs.

Nakon festivala, ovi stand up-ovi biće na redovnom repertoaru kluba Ben Akiba, jedinog kluba komedije u Srbiji koji postoji od 2014. godine. Festival ćemo otvoriti sa one man show-om Nikole Radojlovića, a zatvorićemo ga u Muzeju iluzija Beograd, najvećem muzejskom franšiznom lancu na svetu. Publika će, pored nastupa naših komičara, imati prilike da uživa u obilasku jedinstvene postavke ovog atraktivnog prostora gde nemoguće postaje moguće! Muzej iluzija nalazi se u Nušićevoj ulici – Nušić je rođen u oktobru, naš klub nosi ime njegovog pseudonima, a mi volimo simboliku skoro isto koliko i humor.

 

Jelena Radanovic StandUpFest

 

U subotu 16. oktobra u Ben Akibi na programu je PREMIJERA novog one woman show-a Jelene Radanović “Humor kao koncept”.

Ovo je premijera najbolje komičarke sa prostora Srbije i Balkana, možda najneobičnije žene koju ste ikada videli, jer je kombinacija skromnosti i otrovnih komentara na koje svako mora da se nasmeje. Jelena slavi i desetogodišnjicu bavljenja stand up komedijom, jer je baš na isti ovaj datum pobedila na open micu 2011. godine. Sve ostalo je historija. I koncept.

Cena karte je 500 dinara.

 

Svi programi počinju u 20.30.

Vrata se otvaraju u 19.30.

 

Rezervacije karata za Ben Akiba comedy club: 0603060131

Adresa: Braće Krsmanovića broj 6, Savamala