Veče 4 komičara @ Velika scena, BitefArtCafe

U sredu 28. septembra u klubu BitefArtCafe ćemo gledati nastup 4 komičara organizacije Standup.rs!

 

Oni su:

  • Aleksandar Milosavljević
  • Ivan Nikolić
  • Vuk Vujačić
  • Nebojša Čupa Potkrajac
  • Veče vodi: Slavica Petrović

 

Rekli su o sebi:

Ivan je rođen u Beogradu, istog dana u godini kao Džoni Keš, ali dosta kasnije i sa manje keša i dana u zatvoru od njega, Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Osim crnog humora, omiljena tema kojom se bavi su muško-ženski odnosi, o čemu mnogo zna na osnovu obe svoje veze do sada.

Aleksandar je programer, preduzetnik, student i komičar. Neuki posmatrač bi pretpostavio da se radi o svestranoj osobi, klinički psiholog bi, sa druge strane, prepoznao simptome šizofrenije. Nikada vas neće pitati za horoskopski znak, jer ne veruje da to išta govori o vama kao osobi, ali će vas pitati koja ste nindža kornjača bili kao mali, jer to govori sasvim dovoljno.

Vuk je naš najbolji komičar koji se zove Vuk, koji je A+ krvna grupa i kome se broj telefona završava cifrom 5. Njegova majka kaže da ima mnogo smisla za humor; ona da ima smisla za humor, a ne on. Tačku sa zapetom koristi kada želi da ostavi utisak obrazovane osobe. On, a ne majka.

Čupa je nestalni je član organizacije Standup.rs već više godina. Nije mu potrebna žvaka da bi osetio snagu mentola u sebi. Kad ga pitaju koji broj cipela nosi on kaže dve. Ima 13 godina mlađu sestru, jer je posle njega roditeljima trebalo 13 godina da skupe hrabrosti za drugo dete.

********

Datum i vreme: Sreda 28. septembar u 21h

Cena ulaznice: 500 RSD

Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10h do 22h: 063 377 420

Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd

Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

 

Vidimo se!