Veče 4 komičara @ Letnja scena, BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan

U utorak 12. jula na Kalemegdanu ćemo gledati nastup 4 komičara organizacije Standup.rs!

 

Oni su:

  • Alen Marković
  • Aleksandar Milosavljević
  • Mišo Babić
  • Ivan Nikolić
  • Vodi: Nebojša Čupa Potkrajac

 

Rekli su o sebi:

Alen je muzičar koji misli da je smešan – verovatno najgora kombinacija i vrsta ljudi, koja radi isključivo na aplauz. Muzikom se bavi ceo život, komedijom takođe, ali ne jer je tako želeo, jednostavno ga niko nikada nije ozbiljno shvatio!

Ivan je rođen u Beogradu, istog dana u godini kao Džoni Keš, ali dosta kasnije i sa manje keša i dana u zatvoru od njega, Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Osim crnog humora, omiljena tema kojom se bavi su muško-ženski odnosi, o čemu mnogo zna na osnovu obe svoje veze do sada.

Aleksandar je programer, preduzetnik, student i komičar. Neuki posmatrač bi pretpostavio da se radi o svestranoj osobi, klinički psiholog bi, sa druge strane, prepoznao simptome šizofrenije.

Mišo: Kad sam bio mali bio sam štreber, ali sada takođe. Imao sam jednu pauzu od štreberstva u trajanju od 10 godina, kad sam pokušavao da budem kul na silu. Tokom tih 10 godina sam duvao više nego vuk dok je rušio kuće tri praseta. U proseku sam bio naduvan četiri dana dnevno. Bio sam poznat po tome što sam umeo da smotam savršen džoint u bilo kakvim vremenskim uslovima, koristeći dlan kao podlogu za mrvljenje. Sada više ne duvam tako da sam potpuno beskoristan.

********

Datum i vreme: Utorak 12. jul u 21h

Cena ulaznice: 500 RSD

Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10h do 22h: 063 377 420

Adresa: Kalemegdan, teniski tereni, Beograd

Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

 

Vidimo se!