Veče stand up komedije@Ben Akiba: Aleksandar Perišić "Kompleksandar"

Kompleksandar
Kompleksandar – Aleksandar Perišić

Novo izvođenje Perišićevog novog show-a zakazano je za utorak 21. maja u Ben Akibi.

Show “Kompleksandar” premijerno je izveden u Kraljevu i Beogradu u februaru 2018. godine. Beogradska premijera u Ben Akibi održana 27. februara bila je rasprodata.

Veče otvara Raša Nestorović.

Aleksandar Perišić je prvi pobednik prvog Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene. U 8 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe nastupao je na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj u okviru festivala. Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije,a sa koleginicom iz Hrvatske, Marinom Orsag od 2014. godine nastupa u stand up show-u „Kaj bre?“ koji je postao jedna od najgledanijih stand up predstava u Srbiji i Hrvatskoj. Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra sa kolegama iz organizacije Standup.rs i jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

O novom one man show-u je rekao:

Ko čije nesigurnosti hrani? Ko mu sve smeta? Ko mu sve naročito smeta? I šta su mu to feministkinje toliko nažao uradile? U toku poslednjih osam godina Aleksandar se borio da savlada formu stand – up komedije, ali je zapostavio borbu sa sobom i to je dovelo do ozbiljnih posledica. Skočila mu popularnost – postao arogantan, skočila mu primanja – postao alav, skočio mu pritisak – postao hipohondar. Iskompleksiran i levo i desno, ali nekako gleda da se drži u sredini. Psiholog je digao ruke, publika je sledeća na spisku. Za razumevanje predstave poželjno poznavanje latinskog jezika. Nije presudno.

 

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

 

Vidimo se!