Veče stand up komedije@Ben Akiba: Ana Zlatanović "Pustite me na miru"

Nakon premijere koja je održana 25. aprila 2019, novi show “Pustite me na miru” nalazi se na redovnom repertoaru u Ben Akibi! Drugo izvođenje zakazano je za četvrtak 23. maja.

Veče će otvoriti kolega Nemanja Dimitrijević.

O Ani:

Ovo je prvi one woman show rezident komičarke Standup.rs Ane Zlatanović. Ana se već pet godina bavi stand up komedijom, ali iza sebe ima i dve objavljene knjige, od kojih je jedna na temu crnog humora. Guglajte ako ne verujete. Ana je potekla iz Obrenovca i po sopstvenom priznanju doplivala je do Ben Akibe, jedinog comedy club-a u Srbiji, Savom, i tu se nekako dobro oseća, za sada. Želi da je svi puste na miru, jer joj se čini da svi znaju bolje od nje kako se ona oseća. Kada je izlazila iz ormana, Ana ga je posekla sekirom, iako je bio otključan. Ženska prava su joj jasna, ali nema dovoljno živaca da se bavi istim. Zato kroz stand up pokušava da podeli sa publikom sve što je prošla u svom životu, jer iako joj je univerzum ponudio da bude policajka, sekjuriti na aerodromu i kol operaterka, ona se ipak izmigoljila i postala komičarka.

 

Ko si ti, Ana?

Aktivistkinja svih onih koji samo žele da ih ljudi puste na miru.

O čemu govori tvoja predstava?

Reportaža svega – od dokolice do vaših pijanih rupa u sećanju.

Kome je namenjena?

Svima vama koji radite posao iz snova, samo ne svojih.

Šta publika može da očekuje?

Jedno svečano okupljanje svih onih koji i dalje ne znaju šta žele da budu kad porastu. I mi neodlučni volimo da se smejemo. Imamo i mi dušu. Valjda.

Kakav je tvoj stav prema ljudima koji ne vole lezbejke?

Ako imate problem sa lezbejkama – potpuno vas razumem! Koje sam ja sve muke prošla da jednu samo odvučem u krevet… Pričaću vam, dođite.

Kako komentarišeš predrasudu da žene nisu smešne?

Misliš da žene nisu smešne? Bravo. Pre konzumiranja predstave konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom. Nuspojave mogu da uključuju naprsnuća i otvorene prelome vaših predrasuda.

Vidimo se u Ben Akibi.

 

Producent i promoter programa: Standup.rs

 

Cena ulaznice: 300 RSD
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

 

Vidimo se!