Veče stand up komedije@Ben Akiba: Srđan Dinčić "Đavo iz jagode"

Novo izvođenje predstave “Đavo iz jagode” zakazano je za četvrtak 25. jula!

Show “Đavo iz jagode” je u Ben Akiba comedy club & baru premijerno izveden 7. juna 2016. godine.
Ben Akiba comedy club & bar je matični klub organizacije Standup.rs, u kom Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi, i to ne samo njegov stand up nastup, već i njegov nastup sa kolegama u okviru programa “Improvizacija komedije”.

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i učesnik / voditelj emisije “Četiri i po muškarca” a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra. Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Dva one man show-a koje izvodi proteklih godina jesu “Ispod nevidljivog kišobrana” i “Laž prema istinitom događaju”. Najnoviji show zove se “Treće stanje”.

U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

”Đavo iz jagode” je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo…

Veče otvara Nemanja Živanović.

Producent i promoter programa: Standup.rs

 

Cena ulaznice: 400 dinara

Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje pola sata kasnije u 20:00h.
Rezervacije važe do 19:50h na dan predstave.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!