Veče stand up komedije@Ben Akiba: Veče sa Dinjom

U petak 19. aprila, u klubu komedije Ben Akiba, gledaćemo još jedno izvođenje Sandrinog stand up nastupa! “Veče sa Dinjom” postao je jedan je od najgledanijih stand up nastupa u prethodne dve sezone (2016-2018).

 

O Sandri zaista ne treba preterano pričati, ona je na velika vrata javnog posla ušla ne samo kao internet senzacija već i osoba koja nije pristala na kompromise, pa se čitav njen rad zasniva na pobuni. Neki muškarci kažu da se bavi previše “ženskim” temama. Neke žene kažu da je na “muškoj” strani. Svakako, svi koji je razumeju znaju da su njene teme zapravo protiv podela. Bilo koje vrste. Sandra radi sa organizacijom Standup.rs od početka 2017. godine, i njen stand up “Veče sa Dinjom” u Beogradu možete pogledati u Ben Akiba comedy club-u.

Šta je Dinja?

Dinja je ideja da pozorište nije zgrada nego koncept, ideja koju je Sandra otelotvorila na svom youtube kanalu, a kasnije sve te poruke prenela na scenu.

,,Dinja” su čudni likovi, marginalci, autsajderi, bizarne situacije i ostale trivijalnosti.

,,Dinja” je skup različith likova koji kroz ličnu laž govore opštu istinu i samim tim otkrivaju ono što Sandra želi da poruči u stendapu: ,,Sve je laž osim istine”.

,,Dinja” je prvo bio digitalni performans, a zatim je taj performans doveo Sandru na scenu i ona je postala stand up komičarka.

Sandra Silađev je glumica po obrazovanju, stand up komičarka po iskrenosti. Aktivistkinja po srcu.

Premijera novog show-a je održana 14. marta 2017. godine u jedinom klubu komedije u Srbiji, Ben Akiba klubu komedije u beogradskoj Savamali, a repriza dan kasnije, 15. marta. Ova dva nastupa rasprodata su za samo nekoliko sati, a nakon beogradske premijere, ovaj stand up krenuo je na put po Srbiji.

Show se nalazi na redovnom repertoaru Ben Akibe.

Napomena: ovaj stand up nije za mlađe od 100!

Cena ulaznice: 400 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje pola sata kasnije u 20:00h.
Rezervacije važe do 19:50h na dan predstave. 

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

 

Vidimo se!