Veče stand up komedije@Ben Akiba: Žensko veče

Na 7. festivalu komedije koje je održano u oktobru 2017. godine u Beogradu po prvi put smo imali regionalno žensko veče, a veliki broj posetilaca bio je i dokaz da naše dame vladaju scenom podjednako dobro kao i muške kolege.

Ove večeri, u subotu 25. avgusta, gledaćemo nastup 4 komičarke. One su:

Ana Zlatanović

Jagoda Jovanović

Jelena Mandarić

Zorana Đurđević

Veče vodi kolega Nenad Šilja Stefanovski.

 

Rekle su o sebi:

Ana Zlatanović

Sve se vrti oko Ane. Ne zato što je egocentrik nego zato što je pijana.
2016. je umrlo mnogo poznatih ličnosti i Ani je stvarno bilo teško da se pretvara da je to zanima.
Ne smeta joj ona jedna luda žena koju svaka zgrada ima jer u njenoj zgradi ona je ta luda žena.
Traži stan kao što Hanibal Lektor traži ćeliju – what I want is a view, I want a window where I can see a tree or even water.
Čišćenje je smiruje jer tada razmišlja o svim onim stvarima za koje se, pred drugima, pretvara da je ne dotiču. Međutim, lavabo zna istinu.
Smatra da emocije ne treba da se pokazuju javno. Niti privatno! Ako si baš besan onda je u redu otići u špajiz i pribrati se. Ali ne suviše intenzivno da ne uznemiriš turšiju.
Ana voli novogodišnje praznike jer je to idealna prilika da se cela porodica okupi i mrzi uz pečenje i rusku salatu.
Na poslednjem porodičnom ručku kome je prisustvovala su za stolom bili alkoholičar, kockar, kleptoman, piroman – i to je samo baba.
Na koji način Ana opstaje u svetu odraslih kada sve što želi ujutru jeste da ostane ispod ćebeta, pije čokoladno mleko i eventualno se popodne provoza autićima na sudaranje, nikada nećemo shvatiti.
Ana se bavi stand up komedijom već 4 godine i stalni je član organizacije Standup.rs. Nastupala je u svim bivšim republikama SFRJ, i u mnogim gradovima Srbije. Iza sebe ima jednu knjigu i nadu da će izdati drugu. Takođe je scenaristkinja „TV Čorba“, emisije na televiziji B92.

Jagoda Jovanović

Jagoda je naša nova komičarka koja je više put do sad osvajala publiku na večerima otvorenog mikrofona, kako u Srbiji tako i u svetu. Nakon otvorenog mikrofona na Stand Up Fest 2017 Jagoda je postala deo našeg ansambla i dobila svoje vreme na sceni u Ben Akibi na ženskim večerima, gde nastupa zajedno sa iskusnijim komičarkama Anom Zlatanović i Jelenom Mandarić.

Jelena Mandarić

Jelena je počela da se bavi stand up-om pre dve godine u Zagrebu u Studiju Smijeha,nastupala je ponekad i u Sloveniji. Rešila je da se vrati kući i sve to pokuša u Beogradu. Inače je prvak stonog tenisa u Nikolincima gde se njena sportska karijera i završava. Juče je otkrila svoje piće ali pesmu i mesto pod suncem još uvek nije. Vojvođanka koja ne priznaje nestanak panonskog mora te štedi da kupi barku i otplovi u Portugal.

 

Cena ulaznice: 250 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!