Stand up komedija iz Velike Britanije: Daniel Sloss @ UK Palilula

October 16, 2014

Mick Perrin Worldwide u saradnji sa MZA, Standup.rs i Urbanim uredom & London Calling stand up predstavlja:
Danijel Šlos – UŽIVO!

Hit uživo! Predstava međunarodno priznatog i nagrađivanog pola-čovek-pola-Xbox komičara stiže u Evropu!!!
“ON JE ŠARMANTAN, SAMODEGRADIRAJUĆ I ISKRENO SMEŠAN” Time Out, London

Danijel je počeo da piše i izvodi stand up sa 16 godina. Pojavio se u nekoliko velikih emisija u Britaniji uključujući Michael McIntyre’s Comedy Road show, Mock The Week, Set Listand Russell Howard’s Good News, imao je svoju emisiju na BBC show, The Adventures Of Daniel, držao je govor na Ted Talk, izdao svoj DVD –i sve to je uradio do svoje 22. godine. U februaru 2014. postao je prvi komičar koji je nastupao dva puta u dva meseca u američkoj emisiji Conan O’Brien Show kada je pozvan da ponovo dođe posle svog neverovatnog prvog seta…

“METEORSKI… ŠLOS IMA OŠTAR UM I SCENSKU PERSONU…★★★★ The Scotsman
U avgustu 2008. kada je imao samo 17, Danijel je postao jedan od najmlađih finalista u britanskom takmičenju So You Think You’re Funny? na svom prvom Edinburškom festivalu. Od tad svake godine on dolazi sa novim solo šouom na festival i svaki put – je rasprodato. Činjenica je da poslednje tri godine Danijel je bio jedna od najvećih zvezda na festivalu, nastupao je pred više od 10. hiljada ljudi svake godine na Edinburškom Međunarodnom Konferencijskom Centru (Edinburgh International Conference Centre (EICC)), i bio je na velikoj turneji u Britaniji gde je održao preko 50. nastupa po celoj Britaniji.
Danijel je imao i internacionalne turneje po Americi i Australiji i u 2012 (kada je imao 21. godinu) nastupio je na prestižnom Montrealskom festivalu Just For Laughs Comedy festival sa solo nastupom.

“NIŠTA MANJE OD URNEBESNOG…IZVANREDAN NASTUP OPAŽAJUĆEG HUMORA” Sunday Express
U oktobru 2014. Danijel kreće na svoju prvu veliku evropsku turneju; Danijel Šlos – UŽIVO! Nastupiće u 16 različitih zemalja – nemojte propustiti ovaj neverovatni fenomen u komediji. Rezervištie karte na vreme!
Plus specijalni gost Kai Humfriz**

Dobitnik Scottish Variety Awards, najbolji škotski komičar

DANIJEL ŠLOS ONLINE: www.danielsloss.com | Facebook: Daniel-Sloss | Twitter: @daniel_sloss

Ustanova kulture Palilula
Mitropolita Petra 8
Beograd
Info, prodaja i rezervacija:
tel: 2764526
mob: 0698728654
email: dragica.ljubojevic@ukpalilula.rs
8-16
17-20
cena 1200 i 1000
Sve informacije i na standup@standup.rs