Stand Up na Bis!

February 14, 2013

Atelje 212

6. mart u 20 časova

Celovečernja stand up komedija premijerno u pozorištu Atelje 212

Organizacija Standup.rs u saradnji sa Ateljeom 212 poziva sve ljubitelje kvalitetnog humora na pozorišni stand up 6. marta od 20 h, kada će se na daskama koje život znače smenjivati neki od najpopularnijih stand up komičara iz Srbije, Hrvatske i Makedonije. Svi do jednog neguju originalan, autorski humor koji se sa oduševljenjem prihvata širom eks ju regiona – a sada će se po prvi put predstaviti publici u ambijentu kultnog beogradskog pozorišta.

Nastupaju:

Srđan Dinčić, Nenad Danilović, Jelena Radanović, Nikola Silić, Oliver Sotra i Aleksandar Perišić (komičari iz organizacije Standup.rs), kao i stand up komičari, gosti iz regiona, koji se ovom prilikom zateknu u Beogradu.

Stand up komedija u Srbiji

„U eri kriza svih mogućih vrsta – krize identiteta, krize umetnosti i globalne ekonomske krize – komedija u formi stand up-a nudi “kulturno” rešenje: da bez velikih produkcionih zahteva kvalitetan, autorski humor može da stigne u svako pozorište i ustanovu kulture u Srbiji. U suštini ove specifične forme komedije, drugačije od mono drame i kabarea, je originalan humor – autor teksta je imperativno i izvođač komedije. Ta iskrena i neposredna forma prijemčiva je najširem krugu publike različitih životnih doba i interesovanja upravo jer proističe iz ličnog iskustva umetnika i njegovog pogleda na svet. “ (Standup.rs)

Informacije o prodaji karata http://www.atelje212.rs/prodaja/