StandUp City Fest Budva

July 21, 2014

 

StandUp City Fest Budva
12,13. i 14. avgust
Scena između crkava Budva Stari Grad

StandUp City Fest Budva, nastao je iz partnerstva StandUpFest-a, Multimedia group d.o.o. i Budva Grad teatra. Festival će biti održan po prvi put 12,13. i 14. avgusta 2014. godine, na sceni između crkava u Starom Gradu Budve. Ovaj festival biće programski uređen na način beogradskog StandUpFest-a, a scena će biti na otvorenom.
Ove godine, trodnevni program će biti sačinjen od nastupa najboljih stand up komičara iz regiona, a planirano je da se svake naredne godine program širi i da se zakazuju pored regionalnih i internacionalni nastupi.

O StandUpFest-u

StandUpFest okuplja neke od najboljih stand-up komičara sa prostora bivše Jugoslavije – iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine ali dovodi i goste iz Velike Britanije, SAD-a i Australije. Cilj organizacije StandUpFesta je bio da festival iz domena regionalnog preraste u internacionalni i da na taj način ugosti i predstavi domaćoj publici stand-up komičare iz SAD i Velike Britanije, sa čijeg tla je i potekla ova forma komedije. Prvi festival stand-up komedije u Srbiji StandUpFest, održan je u Beogradu 2011. godine, a ova 2014. godine će biti održan po četvrti put.

PROGRAM

12. avgust u 21h
Program vodi: Aleksandar Perišić (Standup.rs)

Srđan Dinčić (Standup.rs)
Goran Furjan (HR)
Nikola Silić (Standup.rs)

13. avgust u 21h
Program vodi: Srđan Dinčić (Standup.rs)

Jelena Radanović (Standup.rs)
Aleksandar Perišić (Standup.rs)
Martina Ipša (SLO)
Filip Andronik (BiH)

14. avgust u 21h
Program vodi: Jelena Radanović (Standup.rs)

Vlatko Štampar (HR)
Nenad Danilović aka Nesha Bridges (Standup.rs)
Marina Orsag (HR)

Promo video: