StandUpFest2018 13. Otvoreni mikrofon

August 30, 2018

13-open-mic-otvoreni-mikrofon

9. oktobar 2018.

Ben Akiba comedy club & bar

13. Otvoreni mikrofon

 

Prijave: Od 1. septembra do 5. oktobra

Žiri: komičari organizacije Standup.rs i gosti iz regiona

 

Cena ulaznice: 200 RSD

Prodaja i rezervacija ulaznica: putem broja telefona 0603060131

 

Usudi se da budeš stand up komičar!

 

Pozivamo sve ljude koji žele da pokušaju da postanu stand up komičari da se prijave za 13. Veče otvorenog mikrofona koje će biti održano u okviru festival stand up komedije StandUpFest 2018.

 

Način prijave

 

Molimo sve zainteresovane pojedince koji žele da se oprobaju u ovom poslu da pošalju VIDEO U TRAJANJU DO 5 MINUTA na mejl na standup@standup.rs, sa naslovom ˝Prijava za open mic˝, kao i da pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta. Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni, pred publikom.

 

Prijave su otvorene do 5. oktobra.

Mejl za slanje prijave i video snimka: standup@standup.rs

 

Napominjemo da je mogućnost vraćanja na Open Mic večeri otvorena, što zapravo znači da ćete, ukoliko vaš prvi pokušaj ne bude dovoljno dobar, a ljudi koji se profesionalno bave stand up komedijom procene da imate potencijal – biti ponovo kontaktirani.

Cilj je da se pronađu pojedinci koji imaju talenat i želju da postanu profesionalni stand up komičari.

Pokušajte da budete duhoviti na sceni, osvojite publiku svojim humorom i harizmom, jer vam to zaista može promeniti život. Na primer, možete postati stand up komičar (ako pitate one koji to jesu, sigurni smo da će vas odgovarati od te ideje). 🙂